Miha spremio igrača kog je izbacio sa treninga za meč s Interom!

Srpski trener želi da smiri situaciju i stavio je Okaku u tim za meč protiv Intera u Kupu Italije, iako je klub saopštio da je pokrenuo disciplinski postupak protiv napadača

  • 2

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović neće kazniti napadača Stefana Okaku nakon što je ga "oterao" sa treninga zbog međusobnog sukoba, prenosi Gazeta delo Sport.

Kako se navodi, Mihajlović želi da smiri situaciju i stavio je Okaku u tim za meč protiv Intera u Kupu Italije, iako je klub saopštio da je pokrenuo disciplinski postupak protiv napadača.

Okaka je izrazio nezadovoljstvo jer Sampdorija ne želi da ga pusti u Inter ili Milan, ali i zbog toga što je igrao samo poslednjih 15 minuta protiv Parme u Seriji A minulog vikenda.

Mihajlović je odlučio da Okaka, čiji ugovor ističe na leto 2016. godine, bar do juna ostane u Sampdoriji, kada će razmotriti ponude zainteresovanih klubova.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Okaka je često izjavljivao da je srpski stručnjak preporodio njegovu karijeru i da je najzaslužniji za njegov poziv u reprezentaciju Italije.

On je ponikao u Romi, a nastupao je još za Modenu, Brešu, Fulam, Bari, Parmu i Speciju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vedran

    20. januar 2015 | 17:15

    Bravo Miha svaka cast za godinu dana sie ko Murinjo.Legenda ... Onda dolazi klupa svih Srpskih zemalja jedan naslov svetskog sampiona i pravimo ti spomenik na Majevici.

  • Kapucino

    20. januar 2015 | 17:01

    Mali slusaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA