Deklarisani partizanovac na meti Crvene zvezde?

Šampion Srbije navodno želi da angažuje krilnog napadača Napretka Nikolu Trujića

  • 3

Crvena zvezda je izgleda izgubila bitku za dovođenja najboljeg fudbalera crnogorske lige Vladimira Jovovića, ali na Marakani ne miruju i već su se okrenuli ka angažovanju novog igrača.

Kako Sport prenosi, crveno-beli navodno žele da angažuju krilnog fudbalera Napretka Nikolu Trujića koji je šest meseci sarađivao sa Nenadom Lalatovićem u Kruševcu.

Navodno, kontakt sa prvim čovekom Napretka Markom Miškovićem je već ostvaren, a pitanje je samo kako će na ovo reagovati Delije s obzirom na to da je Trujić ponikao u Partizanu.

Možda to i ne bi bilo toliko strašno da se krilni napadač i tokom sezone nije deklarisao kao veliki partizanovac.

-  To se zna, navijam za Partizan od malih nogu i naravno da mi je san da dobijem konačno pravu šansu i da osvojam trofeje u crno-belom dresu. Svakako da bih voleo da ostavim veći trag u svom klubu pre odlaska u inostranstvo i da dokažem koliko vredim - rekao je svojevremeno Trujić.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Slično je bilo i prethodne sezone kada je pretio Zvezdi na Marakani i priželjkivao da skine crveno-bele sa trona.

- Danas sam igrač Napretka i moj klub mi je na prvom mestu, ali isto tako sam i dete Partizana i bio bih presrećan kad bi moj gol pomogao da se redosled na tabeli promeni. Izazov je igrati na Marakani. Nemamo šta da izgubimo, a pozitivan rezultat bi vredeo dvostruko, i nama i Partizanu - isticao je Trujić pred gostovanje Čarapana u martu 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mix

    20. januar 2015 | 19:29

    Truja je izvanredan mlad levokrilni napadac, mnogo bolji od Nebojse Marinkovica koji u Partizanu lezi , ne igra i ubire lepe novce. Trujic je snazan, brz i tehnicki vrlo spretan igrac plus, naravno, navija za najbolji tim na svetu i okolini! So....! Uzalud behu sve nade tvoje, Zvezdo zaboravi, nije ovo vreme za tvoj poderani novcanik!

  • Partizan u srcu

    20. januar 2015 | 19:40

    Epa trujicu da ti kaze okoreli navijac partizana da ti nisi grobar uopste samo sebe lazes

  • Boze?

    21. januar 2015 | 08:18

    Odakle im bre vise ideja da dovode igrace??? Cijim parama? Koga vi pravite budalama? Ovamo gori za 200-300.000 e za licence,za ovo za ono,a vec ste doveli 6 fudbalera i jos vam nije dosta?! A,deca na klupi da sede?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA