Jovanović: Želim da Real osvoji Ligu šampiona, Murinjo: APOEL je najvažniji tim ove sezone

Očito je da APOEL nema individualni kvalitet, ali što se tiče timske igre i klupske organizacije, tu su fantastični. Čestitam im na tome, dokazali su da je fudbal timska i nepredvidiva igra, rekao Portugalac

  • 0

Trener kiparskog čuda APOEL-a Ivan Jovanović nije krio oduševljenje ukazanom prilikom za njegov tim, koji je u četvrtfinalu odmerio snage sa madridskim Realom. I pored poraza 0:3 i definitivno završetka izuzetne sezone u elitnom takmičenju Srbin smatra da je dvomeč sa Realom kruna sezone za maleni klub sa Kipra.

- Rezultat je pošten. Borili smo se koliko smo mogli, a Real je iz minuta u minut dizao nivo igre, koji mi nismo mogli da pratimo. Zahvalan sam što smo imali priliku da igramo protiv Reala i uživo se uverimo u njihov kvalitet. Moji igrači treba da budu ponosni, isprsili su se pred fenomenalnim Madriđanima. Real je u polufinalu, nema dileme, a iskreno se nadam da će osvojiti takmičenje - rekao je Jovanović posle utakmice.

Njegov kolega, čuveni Žoze Murinjo, pohvalno se izrazio o APOEL-u, rekavši da se radi o odlično organizovanom klubu.

- Očito je da APOEL nema individualni kvalitet, ali što se tiče timske igre i klupske organizacije, tu su fantastični. Čestitam im na tome, dokazali su da je fudbal timska i nepredvidiva igra. Imali smo veliko poštovanje prema njima, a imaćemo ga i u revanšu, jer je APOEL to i zaslužio. Oni su najvažnija ekipe ove sezone u Ligi šampiona - poručio je Portugalac.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA