Partizan određuje termin utakmice sa Radom?!

- Utakmica Rad-Partizan pomerena za raniji termin, jer je i Zvezda domaćin. Želimo da sprečimo bilo kakvu mogućnost da se navijači sretnu na Autokomandi - rekao je komesar Delić

  • 0

Utakmica 21. kola Jelen Superlige Srbije između Rada i Partizana neće se igrati u subotu od 14 sati, jer taj termin ne odgovara Partizanu! Derbi susret, koji je proglašen utakmicom visokog rizika, planiran je za subotu od 14 sati, ali je odmah po saznanju termina, generalni sekretar Partizana Darko Grubor zatražio od Zajednice da meč počne kad i većina utakmica u kolu, u 16.

Međutim, problem može da predstavlja činjenica da i Zvezda igra u subotu pred domaćim navijačima, protiv kulskog Hajduka, a ta utakmica zakazana je za 18 sati.

- Utakmica Rad - Partizan je zato i pomerena za raniji termin, jer je i Zvezda domaćin. Želimo da sprečimo bilo kakvu mogućnost da se navijači sretnu na Autokomandi. Pokušavamo u koordinaciji sa MUP-om da dogovorimo sve bezbednosne detalje i blizu smo rešenja - objasnio je komesar za takmičenje Branislav Delić.

Rad će ugostiti Partizan na Vračaru, na stadionu Obilića, jer stadion na Banjici ne ispunjava bezbednosne uslove. Prema poslednjim informacijama, utakmica će se igrati od 16 sati, kada i ostali susreti Jelen Superlige.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA