Centar Partizana Milutinov otkrio koji saigrači ga najviše savetuju u igri!

Mislim da u mojoj igri ima dosta prostora za napredak. Posebno kod slobodnih bacanja, kaže najbolji igrač Partizana

  • 2

Centar Partizana, Nikola Milutinov se ove godine izdvojio kao jedan od najdominantnijih centara u ABA ligi iako ima samo 20 godina. Talentovani košarkaš trenutno ubedljivo vodi po broju ofanzivnih skokova u ligi, a takođe je igrač sa najboljim indeksom korisnosti u Partizanu NIS! Ipak, on je otkrio da u Partizanu najviše saveta dobija od trojice igrača.

- Dragan Milosavljević, Aleksandar Pavlović i Milan Mačvan. Njih trojica konstantno bodre ceo tim, ne samo mene, a od njihovih saveta može dosta da se nauči.

- Recimo Mačvan mi govori kako da pratim igru ispod koša, kretnje ostalih saigrača...

Iako je najkorisniji igrač Partizana, Milutinov veruje da može da igra još bolje.

- Moje razmišljanje je da uvek može bolje. Tako da i sada mislim da u mojoj igri ima dosta prostora za napredak. Posebno kod slobodnih bacanja (smeh). Što se skoka tiče, tu je u pitanju volja, odnosno koliko se trudite i želite da uhvatite loptu pre drugog. M

- Malo mi je i lakše sada jer sam letos sanirao probleme sa kolenima koja su me mučila proteklih sezona - rekao je Milutinov i za kraj izdvojio najteže rivale pod košem.

- Prvo, to bi bio Boban Marjanović, koji svoj kvalitet pokazuje svima odličnim partijama u Evroligi. Takođe, tu je i Miro Bilan iz Cedevite, koji je odličan centar.- poručio je centar Partizana.

(Telegraf.rs/Izvor: ABA liga)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA