Plivački savez: Čavić nas je ucenjivao, tužićemo ga!

On je tražio da od njega kupujemo opremu za plivanje, koja nije bila najpovoljnija, a mi smo odbili i zbog toga nas je napao za korupciju, kaže predsednik PSS Dragan Radosav

  • 4

Proslavljeni srpski plivač Milorad Čavić nedavno je optužio PSS za korupciju, a predsednik saveza Dragan Radosav je zatražio od bivšeg reprezentativca, kojeg je nazvao "beskompromisnim borcem protiv korupcije" da te tvrdnje dokaže.

- Čavić je postao preduzetnik, prodaje opremu za plivanje i rekao je da će podržati Savez ako je od njega kupimo. Upravni odbor je odbio ponudu jer nije najpovoljnija ni po ceni ni kvalitetu i istog trenutka dobili smo još jednog neprijatelja.

- Nije pružio nijedan dokaz, nadam se da će doći iz sunčane Kalifornije i izneti dokaze iznete na račun Saveza ili će se suočiti sa tužbom-  rekao je Radosav.

On je ocenio da PSS ima podršku većine klubova, a kao problem naveo je "lošu praksu" reprezentativaca, koji, kako je rekao, žele i svoje terapeute da prijave kao trenere, pošto u slučaju osvajanja medalja na velikim takmičenjima i treneri imaju pravo na nagrade.

- Mi smo to odbili i dobili smo optužbu za korupciju- rekao je Radosav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kure

    22. januar 2015 | 19:00

    Sram vas bilo, na foru ste Covica prevarili da pliva za srbiju. Da je plivao za amere dobio bi kule i gradove!!! A sta je dobio od drzave Sebije !?!?!

  • BEN DELIJA

    22. januar 2015 | 18:44

    EEE SRBINE BRUKO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA