Marakani opet preti mrak: Zvezda mora da nađe novac i za otplatu duga za struju!

Crveno-beli u trenutku dok se bore da isplate zaostala dugovanje drugim klubovima i bivšim igračima i zaposlenima, moraju i da isplate deo duga za električnu energiju, inače će im ona ponovo biti isključena kao i na promociji Nenada Lalatovića letos

  • 20

Crvena zvezda je u ogromnim finansijskim problemima, a sada se pojavio još jedan koji nije nov i koji je od ranije poznat, ali će morati da se rešava u što kraćem vremenskom roku. U pitanju je naplata računa za struju, odnosno, pretnja da će na stadionu ""Rajko Mitić" biti isključena električna energija.

Crveno-beli naime duguju oko 800. 000 evra za struju, a iako je potpisan ugovor o reprogramu duga, on mora da se otplaćuje i sada, kada se klub bori da svim silama isplati dugovanja drugim klubovima, bivšim igračima i zaposlenima, kako bi dobio licencu za takmičenje u pre svega domaćoj ligi, a zatim i evropskim kvalifikacijama, saznaje "Blic".

Razdvajanje naplatnih sistema u EPS je još više zakomplikovalo situaciju, a odavno je poznato da pred početak svake polusezone EDB isključi struju na Marakani kao neku vrstu upozorenje, a ako se sećate letos je i promocija Nenada Lalatovića održana u mraku, jer nije bilo električne energije na najvećem srpskom stadionu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Problem nagomilanih dugovanja za struju bio je aktuelan i pre godinu dana, a tada je član Upravnog odbora Nebojša Čović predlagao da se utakmice igraju u dnevnim terminima, kako bi se uštedelo na paljenju reflektora.

Generalni sekretar Zvezdan Terzić je nedavno izjavio da je klubu neophodno oko milion evra do sredine februara kako bi pokrio određene stvari, a nema sumnje da je deo od tog novca namenjen i otplaćivanju dela dugovanja za struju.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peki

    22. januar 2015 | 19:46

    Zar se nisu dugovi izbrisali menjanjem imena stadiona.....ajoj tragedija igracete nedeljom u terminima zikine sarenice....aaaa

  • Jovan

    22. januar 2015 | 20:12

    A zasto se jednostavno ne ugase???

  • grobar do koske

    22. januar 2015 | 21:15

    Dok se udvaraju smrti koja se blizi,i oprastaju-bez trunke kajanja-od onog sto se zove zivot,navijacice fkcz i dalje se uzalud nadaju i mole djavolu koji je dosao po svoje ! .. Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA