KOŠARKAŠKA TRANSFER BOMBA: U ABA ligu stiže zvezda, rekorder i najbolji trojkaš razvojne NBDL lige? (VIDEO)

Brejdi Heslip je nekoliko puta postavljao rekorde po broju ubačenih trojki na jednom meču u razbojnoj ligi, a sada je, prema nekim informacijama, blizu dolaska u regionalno takmičenje i to u tim za koji ni ne očekujete da može da ga angažuje

  • 5

Potpuno niotkuda i neočekivano se pojavila vest da bi Igokea koja igra poprilično loše ove sezone u ABA ligi i zauzima tek pretposlednje mesto sa samo pet pobeda i 13 poraza mogla da dovede značajno pojačanje po imenu Brejdi Heslip.

Za one koji ne znaju ovaj momak je izvrstan trojkaš i do sada je nastupao u razvojnoj NBDL ligi, u kojoj je važio za najboljeg šutera za tri poena, što je pokazao i time što je nekoliko puta rušio sopstevene rekorde po broju pogođenih trojki na jednom meču, a ubacivao ih je više od 10.

Mladom Kanađaninu je očigledno dojadilo da vreme provodi u Rino Bighornsima i čeka potiv neke ekipe iz NBA, pa je odlučio da se preseli na "stari kontinent", a klub iz Laktaša bi mogao da mu bude odlična odskočna daska za bolji i unosniji ugovor u evropskim timovima.

Dvadesetčetvorogodišnji bek šuter je prema informaciji "Sportanda", specijalizovanog košarkaškog sajta, već prekinuo saradnju sa svojim klubom u NBDL i uputio se ka Balkanu, odnosno, Laktašima da potpiše ugovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA