Poznati holivudski glumac napucao NBA čirlidersicu loptom u glavu! (VIDEO)

Komičar Vil Ferel je bio glavna tema razgovora na poluvremenu utakmice Nju Orleansa i Lejkersa, ali i kasnije kada je otkrivena prava istina

  • 2

Poznati holivudski glumac i komičar Vil Ferel našao se u centru pažnje na utakmici između Nju Orleansa i LA Lejkersa i to u njenom poluvremenu, kada je na zaprepašćenje svih na tribinama izašao na centar igrališta i udario loptom u glavu jednu od čirlidersica, ali su kasnije svi saznali da je u pitanju šala.

Ferel je izašao u poluvremenu kako bi učestvovao u gađanju koša sa pola terena i osvojio na nagradu, ali se onda predomislio i umesto na koš gađao je direktno jednu od čirlidersica u glavu i to toliko jako da ju je oborio s nogu.

Svi su se u tom trenutku našli u čudu, a obezbeđenje je odmah skočilo na glumca i izbacilo ga iz dvorane.

Tek kasnije se saznalo da je u pitanju snimanje scene za njegov novi film "Očuh" u kome glumi zajedno sa Markom Volbergom i Lindom Kardelini i da je čitava scena sa utakmice iscenirana, kao i da pogođena devojka nije prava čirlidersica, već u stvari kaskaderka.

Ukoliko je ovo najava za film možemo reći da nas očekuje još jedna dobra komedija koju rade dvojica holuvudskih superstarova koji su osvojili publiku širom sveta svojim prethodnim zajedničkim filmom "Momci iz drugog plana".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA