LUDNICA U KUPU ITALIJE: Promašeni penali, crveni karton, projektili od golova i na kraju su jedanaesterci odlučili pobednika! (VIDEO)

Fudbaleri Napolija i Udinezea priredili su pravi šou svojim navijačima sa mnogo preokreta, a uz dosta sreće, na kraju su Napolitanci obezbedili plasman u četvrtfinale

  • 0

Potpuno lud i prepun uzbuđenja meč odigrali su Napoli i Udineze u osmini finala Kupa Italije, a na kraju je sreća bila na strani Napolitanaca koji su posle penala uspeli da izbace tim iz Udina 5:4, dok je u regularnom delu bilo 1:1, a u produžecima 2:2.

Imao je tim Rafe Beniteza šansi da u regularnom delu obezbedi prolaz u četvrtfinale, ali je ipak na kraju to učinio na onaj teži način. Dris Mertens je promašio jedanaesterac, već u četvrtom minutu utakmice i mnogi su tada pomislili da će se ekipi iz Napulja to biti o glavu uskoro.

Naročito, je ta misao prostrujala kroz glavu navijačima kada je Tero u 58. minutu doneo prednost timu koji sa klupe vode Andrea Stramaćoni i Dejan Stanković, a onda se sreća okrenula protiv "zebri" u samo 10 minuta. Prvo je Žoržinjo iskoristio drugi penal za Napoli i izjednačio, a onda je Vidmer dobio drugi žuti karton u 68. minutu.ž

Udineze je uspeo nekako da odoli i da izbori produžetke, u kojima je Marek Hamšik sjajnim udarcem sa distance potpuno preokrenuo rezultat, ali je samo pet minuta kasnije Panajotis Kone na sličan način fantastičnim pogotkom doneo novo poravnanje rezultata, Tako da su na kraju morali penali da odluče koja će ekipa među osam najboljih.

Svi izvođači koje je Rafa Benitez odredio bili su precizni, dok je Andrea Stramaćoni promašio jednog, pošto je Alan bio neprecizan u poslednjoj seriji, tako da su Napolitanci prošli dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA