Em je lepa, em najbolje puca u Srbiji! (FOTO)

Andrea Arsović zvanično najbolji strelac u 2014. godini

  • 3

Streljački savez Srbije proglasio je Andreu Arsović, članicu Partizana najuspešnijim strelcem u seniorskoj ženskoj konkurenciji u 2014. godini. Andrein klupski i reprezentativni trener, Dragan Donević proglašen je za najboljeg trenera u protekloj godini.

U muškoj konkurenciji titulu najboljeg strelca poneo je Damir Mikec (SK Policajac), dok je za naj klub proglašen „Čika Mata“ iz Kragujevca.

- Protekla godina je bila najlepša i najuspešnija u mojoj karijeri, kako za mene, tako i za mog trenera. Rad i trud koji smo uložili rezultirao je najvišim svetskim i evropskim medaljama, a krunisan je ovim posebnim priznanjem.

- Nagrada koja dolazi od strane našeg saveza mi je posebno draga i predstavlja odličan podsticaj za nastavak sezone, koju sam započela pobedama na internacionalnom takmičenju u Sloveniji – izjavila je posle dodele priznaja Andrea Arsović, koja je prva obezbedila olimpijsku vizu za Rio 2016.

Dragan Donević, koji sa Andreom radi više od 10 godina, drugu godinu za redom je poneo titulu najuspešnijeg trenera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA