Celo australijsko naselje je došlo da vidi Novaka i pokloni mu benkicu za Stefana! (VIDEO)

Građani Kendala su posetili najboljeg svetskog tenisera na jednom od treninga i usput mu doneli poklone za bebu

  • 0

Novaka Đokovića obožavaju u Australiji, a naravno jedan od razloga za to je svakako što a najmanjem kontinentu živi mnogo Srba, međutim, najbolji teniser sveta je voljen i od strane domaćih ljubitelja tenisa, a to je pokazao i primer čitavog naselja Kendal, čiji su žitelji posetili njegov trening.

Srpski teniser ne krije da mu je Gren slem na južnoj polulopti jedan od omiljenih turnira, a osim toga što je tu bio najuspešniji i ima četiri osvojene titule, jeste i sjajan odnos koji je razvio sa domaćom publikom, a svake godine je sve više Australijanaca koji prate Srbina u Melburnu.

Mališan po imenu Stefan “ponizio” Novaka prvo u tenisu, a onda i u fudbalu! (VIDEO)

Tako su ispunili tribine jednog pomoćnog terena na kome je prvi reket planete imao otvoreni trening, a pre njegovog početka obožavaoci su mu davali poklone koji su uglavnom bile stvari za bebu poput benkica.

Podsetimo i da je na kraju treninga Đoković izveo jednog mališana koji se zove isto kao njegov sin i sa njim odigrao partiju tenisa i fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA