Vujošević: Da vratimo Igokei za bol iz Laktaša!

Košarkaši Partizana žele da nastave seriju pobeda u regionalnom takmičenju

  • 21

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević želi da njegov tim pobedi Igokeu i revanšira joj se za poraz u prvom delu sezone Jadranske lige.

Partizan se trenutno nalazi na četvtom mestu sa 11 pobeda i sedam poraza, dok je Igokea na 13. poziciji sa skorom 5-13.

- Igokea je priterana su uza zid i sigurno će želeti da pruži dobru igru i iskoristi svaku priliku. Dovoljno sam dugo u Parizanu da znam da se nijedna ekipa unapred neće predati.

- Igokea nas je zadužila u Laktašima kada nam je pobeda bila izuzetno značajna, a poraz utoliko bolniji - rekao je Vujošević na konferenciji za mediji u hali Pionir i dodao da su svi igrači spremni za duel.

Vujošević je pozvao publiku da dođe na utakmicu protiv Igokee i kao u prethodnim mečevima pokaže koliko joj je stalo do kluba.

EVROLIGA DA BUDE KAO UEFA

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Trener Partizana je istakao da je protiv predloga direktora Evrolige Ðordija Bartomeu o stvaranju zatvorenog trakmičenja.

- Kada bi se liga zatvorila ne bi bilo dobro za košarku jer bi devalviralo takmičenje za ekipe koje ne uđu u Evoligu. Fudbal je tu radio izvarednu stvar, oni koji igraju dobro postaju bogati, a ne obrnuto. Nije potrebno objašnjavati zašto klub sa budžetom od 500.000 evra igra u Evroligi. Košarka nije profitabilan sport, posebno u Srbiji  - naveo je strateg crno-belih.

UKIDANJE JADRANSKE LIGE

Novinari su ga pitali da prokomentariše sukob na relaciji ULEB-a i FIBA, koji bi u budućnosti mogao da dođe do ukidanja Jadranske lige.

- To su viši interesi i klub a ni ja, ne možemo da utičemo na to. U ovom momentu Evroliga ima adute u svojim rukama, a taj sukob je nastao jer Evroliga nije dozvolila "prozore" za učesće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo kako bi se česće održavalo - rekao je Vujošević.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Utakmica 19. kola ABA lige između Partizana i Igokee igra se sutra od 21 sat u hali Pionir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitanja za vujosevica

    23. januar 2015 | 15:31

    1. Koliko novca je KK partizan nis dobio od državnih preduzeća u poslednjih 12 godina (2001.-2013.)? 2. Koliko novca je KK partizan nis dobio od Grada Beograda u poslednjih 12 godina? 3. Koliko novca je KK partizan nis dobio od Ministarstva za sport i ostalih nadležnih sportskih institucija u poslednjih 12 godina? 4. Koliki iznos poreza je platio KK partizan nis, a koliko nije platio u poslednjih 12 godina? 5. Kolike su plate svih zaposlenih u KK partizan nis (direktora, trenera, igrača, predsednika i ostalih) u poslednjih 12 godina? 6. Da li KK partizan nis posluje preko svojih računa ili nekih drugih računa? 7. Koliko i kome duguje KK partizan nis? KK Zvezda i gospodin Covic su vec odavno dali odgovore na ova pitanja.Na redu je partizan nis.Cekamo odgovore i sve dok ih ne dobijemo svaka dalja polemika sa dervisima je suvisna.

  • ФУЗИЈА СА ИГОКЕОМ 2007

    23. januar 2015 | 15:32

    18.08.2007 Кошаркашки клубови Партизан из Београда и Игокеа из Александровца потписали су уговор о пословној и спортској сарадњи, којим ће се фузионисати, иако ће наставити такмичења у својим лигама. Екипе ће на дресовима у свим такмичењима носити натписе "Партизан Игокеа" и "Игокеа Партизан", имаће заједнички Управни одбор, заједничке просторије, а у плану је и изградња хале. Уговор су на стадиону "црно-белих" потписали председник Партизана Предраг Даниловић и председник Игокее и премијер Републике Српске Милорад Додик. "Цело спортско друштво стоји иза овог споразума, који је значајан на много начина. Ово је тек почетак", рекао је Даниловић. КОЈИ ЈЕ ОНДА ОВО КЛУБ ? КК ПАРТИЗАН ИЗ ЛАКТАША ИЛИ КК ИГОКЕА ИЗ БЕОГРАДА ??

  • KkGepek

    23. januar 2015 | 15:59

    PartizanIgokea- IgokeaPartizan .. fabrika namestanja -fabrika namestaja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA