JOŠ LUĐI TIKET: Srbin pogodio ono što niko nije i uzeo velike pare na kladionici! (FOTO)

Naš čitalac nam je, videvši vest o najluđem tiketu koji je Srbija videla, poslao svoj dobitni tiket na kome je takođe pogodio isti broj parova, a na još jednom je omašio samo za jedan

  • 11

Svi smo se divili u četvrtak majstoru koji je uspeo da sastavi dobitni tiket na kome je uspeo da pogodi čak 28 rezultata teniskih mečeva, ali izgleda da u Srbiji postoji još takvih koji umeju da predvide ogroman broj rezultata i uzmu novac na kladionici.

Nakon što smo objavili vest o najluđem tiketu koji je Srbija videla, u redakciju se javio naš čitalac V. M. koji je takođe kao i prethodni kladioničar uspeo da pogodi svih 28 parova na svom dobitnom tiketu, takođe su bili u pitanju teniski mečevi.

Najluđi tiket koji je Srbija videla! (FOTO)

Ipak, on je uspeo da sakupi i veću kvotu koja je iznosila 52,46, a najmanja kvota na tiketu je bila 1,03, dok je najveća bila 1,27.

Na ovaj način on je pokazao drugarima iz kladionice koji su se verovatno šalili sa njim da je umesto tiketa dobio "spisak stanara" u kladioničarskom žargonu, da je majstor.

Još luđe će vam biti kada budete videli da je ovaj "doktor za male kvote", kako smo ga nazvali u našoj redakciji", imao još jedan tiket iste večeri, samo sa 25 parova i na kome je kombinovao tenis, fudbal i košarku, a promašio je samo jedan.

Foto: Privatna arhiva/ Vladimir Milićević Foto: Privatna arhiva/Vladimir Milićević

Razočarenje je doživeo na meču Moreirense - Benfika, gde mu je bio potreban jedan gol u prvom poluvremenu, ali to se nije dogodilo.

U svakom slučaju, kapa dole i njemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    23. januar 2015 | 19:32

    Ovo lud tiket stavi čoek ovoliko parova, a kvota ni četrdeset ne bih dinar na ovo dao

  • Vlado zuki

    23. januar 2015 | 23:25

    Nista posebno sa tako malim kotama si blizu pogodka uvjek.pogodio je decko u bih 20 utakmica kote 80000.

  • ...

    23. januar 2015 | 19:28

    Kako se igra sistem?jel zna neko?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA