Nema statusa o Mesiju! Ovo je novi igrač Reala obrisao sa Fejsa jer ga je klub naterao! (FOTO)

Samo što je Norvežanin stigao u madridski klub, već je morao da ukloni tragove "ružne prošlosti"

  • 1

Martin Odegard, 16-godišnji supertalentovani fudbaler, stigao je u madridski Real, sa kojim će trenirati i nedeljno zarađivati na nedenjom nivou oko 100.000 evra. Mladi Norvežanin će potom nastupati za filijalu Kastilju.

Njegova aktivnost na društvenim mrežama se nije svidela klubu, pa mu je naloženo da pojedine statuse i tvitove  obriše sa svojih profila.

Norvežanin je još 2012. godine postavio status na Fejsbuku, i fotografiju na Tviteru, na kojima iskazuje divljenje zvezdi Barselone, Lionelu Mesiju.

Na statusu na Fejsbuku je uz Mesijevo napisano ime dodao i srce, a na Tviteru je obožavaocima stavio do znanja koliko je srećan što je kupio knjigu o Argentincu.

Printskrin: Facebook/Martin Ødegaard Printskrin: Facebook/Martin Ødegaard
Pritnskrin: Twiitter/@martinio98 Pritnskrin: Twiitter/@martinio98

Real očigledno baš ništa ne prepušta slučaju, s obzirom na višedecenijski rivalitet sa svojim "arhineprijateljem" Barselonom. Da ne pominjemo što bi navijači zamerili svojoj budućoj nadi što se divi igraču Barselone, koji je dao čak devet golova Realu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA