Karthikejan uzvratio Fetelu

Indijac smatra da svetski šampion pokušava da se izbori s frustracijom zbog lošeg starta sezone

  • 0

Vozač Hispanija rejsing tima Narajan Karthikejan oštro je odgovorio svetskom šampionu Sebastijanu Fetelu na optužbe da je neiskusan vozač, posle njihove kolizije tokom trke za Veliku nagradu Malezije prošle nedelje. Tom prilikom Nemac je uputio i nekoliko ružnih reči na račun Indijca.

Zbog tog incidenta na stazi Fetel je ostao bez bodova, a posle trke je nazvao Karthikejana nezrelim idiotom. Nemac je još na stazi u toku vožnje Kartikejanu pokazao "srednji prst", a FIA se još nije oglasila povodom toga.

Karthikejan, međutim, smatra da Fetel na ovaj način samo pokušava da se izbori s frustracijom zbog lošeg starta sezone.

- Mislim da je njegov problem frustriranost zbog neočekivano loše sezone. Veoma je neprofesionalno kriviti mene za incident. Uvrede koje mi je uputio njega prikazuju u lošem svetlu. Činjenica da ima bolji auto ne daje mu za pravo da druge naziva idiotima. Osvajao sam bodove u svim takmičenjima na kojima sam učestvovao pre Formule 1, pa mislim da mi ne treba sertifikat od Fetela - oštar je Karthikejan.

Većina kolega vozača koji su se oglasili o ovom incidentu, podržali su Indijca. Niko Hulkenberg i Pol di Resta javno su kritikovali Fetela zbog uvreda na račun Karthikejana.

- Koliko sam ja uspeo da vidim, greška uopšte nije bila Narajanova, tako da mi zaista nije jasno zašto je Sebastijan sve ono izgovorio - rekao je Fetelov zemljak.

- Narajan ima pravo da radi na stazi isto što i Sebastijan. Obojica su vozači Formule 1 i tu su da predstavljaju svoje timove najbolje što mogu - smatra Škot.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA