Da li je njegov transfer u Zvezdu stopirala fotka iz Pionira kad je igrao Partizan? (FOTO)

Jedna fotografija na Fejsbuku je, po svemu sudeći, odala crnogorskog igrača

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DejanCG
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Charlie

    25. januar 2015 | 12:32

    Nikada ne odgovaram na klinacke i detinjaste komenntare i previse ostrascenih i totalno neinteligentnih crno belih klinkica. Takvi ''komentari'' na nivou detenceta od 5-6 godina ne zavredjuju moju paznju.Niti ce je ubuduce zavredjivati. Svaku njihovu parolu i floskulu unapred znam ali bi bilo glupo da na tako nesto odgovaram. To mi ne dozvoljava moj intelekt. Napred Zvezda !! Najjace grupe grada za tebe bore se sada !!

  • MAJA

    25. januar 2015 | 09:57

    Hahaha,evo ga onaj Guzo na slici,kako mi je sladak,ovaj lijevi,velike glave.

  • BGD

    25. januar 2015 | 09:37

    ''Novi Beograd'', evo ti ih drugari ''Charlie'' i ''Gavrilo''........ Gavrilo,junace, mene bi bilo zaista sramota da za bratsku Crnu Goru izjavim da je ''Crveno Bela'' i ostanem ziv posle toga.....sednes lepo u kola,ako ih nemas dacu ti ja,i pravac CG..Prva stanica PV(Pljevlja),drugarski ti kazem nemoj tamo to kao,Zvezda avioni kamioni, smejace ti se.Dalje Podgorica,tamo ili si Varvar ili si Grobar ali iskreno,opet batali Zvezdu,Bari,Kebu jer pored zezanja mozda te pocaste i jednom ''Cuskom''.....dalje Niksic......E tamo iskreno mojne ni na kafu da svratis jer zaista to nije u Crnoj Gori mesto za vas(pozdrav za Grobare Niksic,jednu od najstarijih grupa na Jugu)....konacno primorje.....Herceg Novi,nemoj ni tamo....imas recimo Porto Montenegro,Top Hill,Jaz(tamo mozes i go)...Eto brat moj, sve sam ti drugarski onako rekao, nema vredjanja,mrznje,samo ljubav............A ''Charlie''.....auuu , ti si ''KUCO'' malo komplikovaniji ''slucaj'' jer kod tebe vidim ima bas dosta negativne energije.......za tebe sto bi nas proslavljeni glumac Petar Bozovic rekao: ''Onda krenes sa Depromazepamom,dve tablete jedan vinjak,dve tablete jedan vinjak.....'' I za jedno petnaest godina ti bude boljeeee :) Pozz Charlie

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA