Ova lepotica je snajka legende Real Madrida i bori se za titulu Mis Univerzuma! (FOTO)

Sigurni smo da će svi navijači "kraljevskog kluba" biti uz nju za vreme izbora zbog svega što je otac njenog dečka uradio tokom više od decenije igranja za Madriđane

  • 0
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nema tog poznavaoca fudbala koji nije čuo za Fernanda Jera i nema tog navijača Reala iz Madrida koji se ne seća ili nije odgledao bar jednu utakmicu sa legendarnim kapitenom na terenu.

Od njegovog povlačenje je prošlo nekoliko godina, međutim, sada je ponovo u žiži interesovanja, a razlog za to nije fudbalski, čak ni nema neke prevelike veze sa njim, ali smo sigurni da prija svakom ljubitelju ovog sporta.

U pitanju je devojka njegovog sina Alvara Ruiza, po imenu Dezire Lamb, koja će predstavljati Španiju na prestižnom takmičenju Mis Univerzum, a prema nekim prognozama ima odlične izglede za visok plasman.

Rođena Andalužanka ima 21 godinu, a prema predviđanjima određenih sajtova koji se bave izborima za mis veoma je blizu ulaska među prvih pet na ovom takmičenju i predviđa joj se sjajna karijera manekenke i modela.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Dakle, kada Fernando Jero pogleda fotografije svoje možda buduće snajke verujemo da neće imati zamerki da kaže svom sinu, a ako se slučajno atraktivna Dezire domogne krune Mis Univerzum, biće to još jedna titula u kući Jero, jer ih tata Fernando ima nekoliko u svojim vitrinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA