Najbolji strelac Partizana u Ligi šampiona menja budućeg igrača Zvezde?

Iskusni crnogorski reprezentativac Andrija Delibašić najverovatnije će završiti karijeru u Sutjesci iz Nikšića, timu u kom je ponikao

  • 7

Sutjeska iz Nikšića će u ovom prelaznom roku sasvim sigurno ostati bez najboljeg fudbalera crnogorske lige Vladimira Jovovića koji je otputovao na pripreme sa Crvenom zvezdom, ali bi ''plavo-beli'' neočekivano mogli da dobiju internacionalno pojačanje.

U pitanju je nekadašnji napadač Partizana Andrija Delibašić koji će otputovati na pripreme sa Nikšićanima, a ukoliko ne nađe inostrani aganžman do 31. januara nosiće dres crnogorskog šampiona.

- Andrija je trenirao sa nama. I dogovor je da putuje s nama na pripreme - rekao je Nikola Jovović, direktor Sutjeske, za crnogorski Top fudbal i dodao:

- Ima neku opciju za inostranstvo, a ako ne ode preko granice, završiće karijeru u Sutjesci. To nam je saopštio.

Podsetimo, Delibašić je karijeru počeo u Sutjesci, zatim je igrao u Partizanu, gde je postigao tri gola u prvom učešću crno-belih u LŠ, a igrao je još za Majorku, Benfiku, Bragu, AEK, Beira Mar, Real Sosijedad, Erkules, Rajo Valjekano i Ratčunburi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIKO

    26. januar 2015 | 09:32

    LEGENDA PARTIZANA FUDBALER KOJI JE UBJEDLJIVO NAJBOLJI CRNOGORAC KOJI JE IKADA DOLAZIO U HUMSKU.NAJBOLJI CRNOGORSKI FUDBALER KOJI JE OSTVARIO BOGATU KARIJERU BIĆE OVIH DANA PREDSTAVLJEN KAO NAJVEĆE POJAČANJE SUTJESKE IZ NIKŠIĆA.ANDRIJA,ANDRIJA DELIBAŠIĆ ANDRIJA...

  • MIKI/MIKI

    17. februar 2015 | 22:33

    ANDRIJA DELIBAŠIĆ - GENIJALAC,HUMANITARAC,LJUDINA,VANSERISKI FUDBALER IDOL MLADIH.NIKADA U SVOJOJ KARIJERI NIJE IMAO NI JEDNU AFERU NIKADA NA STRANICAMA ŽUTE ŠTAMPE.SVE U SVEMU IDEAL ČOVJEK.

  • MILO

    30. januar 2015 | 16:58

    MALO JE REĆI GENIJE.NAJBOLJI FUDBALER PARTIZANA U ZADNJE DVIJE DECENIJE.VOLE TE GROBARI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA