Adrijana Lima dobila konkurenciju: Seksi Džejmi je nova srpska snajka! (FOTO)

Seksepilna Džejmi Li Darli se preselila u Brisel gfde uživa u romansi sa Sašom Klještanom, fudbalerom Anderlehta

  • 0

Adrijana Lima je dobila konkurenciju u Srbiji! Čuveno luče "Viktorija Sikreta" sada više nije jedina srpska sportska snajka, koja je bila zaštitno lice "Viktorijinih Anđela".

Američki reprezentativac u fudbalu Saša Klještan, momak rođen u Anahajmu, ali srpskih korena je jedan od retkih sportista koji je uspeo da smuva "anđelčića". Klještan je u vezi sa Džejmi Li Darli, devojkom koja je stekla neverovatnu popularnost "preko bare" kada je ušla u finale za izbor "Viktorijinog Anđela" godine. Trenutno je jedna od najtraženijih manekenki na planeti, a u poslednje vreme je pristala da se preseli u Evropu kako bi bilo što više vremena uz Sašu koji igra za Anderleht.

- Džejmi mi je velika podrška. Iako je fokusirana na svoju karijeru, trudi se da ispoštuje i mene. Sviđa joj se život u Briselu i zaista uživamo. Zbog selidbe u Evropu je odbila i ulogu u seriji "CSI Majami", kao i u mnogim drugom holivudskim projektima. Ona je iz Amerike i apsolutno je oduševljena spomenicima kulture i muzejima u Briselu i Belgiji - otkrio je defanzivac Anderlehta Saša Klještan.

Džejmi je zaštitino lice nekoliko velikih modnih kuća, a glumila je i u popularnoj seriji "Svita".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA