Ove igrače nije hteo Zvezdin Sever? (FOTO)

Kada klub dovodi pojačanja, ulogu u tom procesu imaju najvatreniji navijači crveno-belih

  • 23

I dalje je nejasno zašto Vladimir Jovović još nije na pripremama sa igračima Crvene zvezde. Njegova promocija je otkazana u subotu iz navodnog razloga da je zapelo u pregovorima sa njegovim sadašnjim klubom Sutjeskom.

Nezvanično se ipak pretpostavlja da su Delije rekle "ne" ovom transferu, s obzirom da su na internetu ostali tragovi koji nedvosmisleno pokazuju Jovovićevu naklonost ka bojama večitog rivala, Partizana.

Ako je to zaista razlog stopiranja transfera, ne bi bilo prvi put. "Odbor na Severu" je nekoliko puta u prošlosti sprečila upravu da dovede nekog igrača koji je na bilo koji način pokazao privrženost crno-belima.

Tako je rampa pre par godina rampa spuštena bila za Stefana Babovića. Kako nisu bili poželjni ni igrači iz Hrvatske, otpao je i Andrej Kramarić iz planova uprave.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek Foto: Tanjug/Danilo Peternek

Jedini Hrvat kog su Delije prihvatili bio je Robert Prosinečki, koji je zavredio pristanak Delija zbog učešća u najvećem uspehu u istoriji kluba 1991. godine.

Podsetimo da je i transfer nekadašnjeg igrača crno-belih Miloša Bosančića uz dosta poteškoća realizovan, ali je Zvezdan Terzić uspeo da ubedi Delije da je on pravo pojačanje za ekipu Nenada Lalatovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA