Pantić trenira odvojeno od ekipe, a uprava hoće da produži ugovor sa njim?!

Talentovani vezista nije u taktičkim zamislima trenera Nikolića za prolećni deo sezone zbog mogućeg transfera u Čelsi, a sportski direktor Ćirić je otkrio da bi čelnici Partizana hteli da ga ubede da potpiše novi ugovor sa klubom

  • 3

Danilo Pantić trenira odvojeno od ekipe Partizana na pripremama u Beleku, barem kada su u pitanju taktički treninzi. To je odluka trenera Marka Nikolića, jer bi talentovani vezista trebalo uskoro da potpiše ugovor sa Čelsijem, koji planira da ga pošalje na pozajmicu u Vitese, pa samim tim nema potrebe da strateg uvežbava svoje zamisli sa fudbalerom na koga neće moći da računa.

Međutim, ono što je pomalo kontradiktorno, a to je otkrio Dragan Ćirić, jeste da nova uprava kluba pokušava nekako da ubedi i natera omladinskog reprezentativca Srbije da produži ugovor sa klubom i zadrži ga u Humskoj još neko vreme. Podsetimo, da Panitću ističe trenutni ugovor na leto, posle čega postaje slobodan igrač.

- Još je sve to u vazduhu, nemamo ništa konkretno. Pantić je još igrač Partizana, trenira normalno, a mi i dalje pokušavamo da probamo da ga ubedimo u produženje ugovora. Mada to u ovom trenutku i nije baš Realno. U svakom slučaju rešićemo to vrlo brzo, jer smo njegovu situaciju nasledili i vezane su nam ruke - rekao je Ćirić.

Pored slučaja Pantić, gde klub iz Humske pokušava barem nešto da zaradi, novi problem za sportskog direktora predstavlja i basnoslovna ponuda iz Kine za Danka Lazovića, pa nije isključeno da u smiraj prelaznog roka Partizan ostane bez jednog od najvažnijih igrača.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    28. januar 2015 | 07:35

    Naravno ugovor novi na 4 godine kao pravi Partizanovac po za 3 godine direktno u Celzi, zalosno je da ide u Vitese ako je vec takav biser...

  • Miljan

    27. januar 2015 | 22:49

    bezi Daco iz Srbije glavom bez obzira

  • butcherboy

    28. januar 2015 | 10:18

    Vratili se zeka, tumba, vučelić, opet sve ide ka starom sa Pantićem dečkom od 16 godina se potpisuje ugovor na godinu ipo dana umesto na 4-5 kao sa svakim klincem, vratili šarlatana babovića, stopirali sjajan transfer škuletića koji se sada nervozan svadja sa pomenutim šarlatanom.... sve ide ka tome da će opet biti: Uprava napolje zeko lopove!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA