OBRADOVIĆ: Kako protiv Zvezde kada je i dalje volim?

Nekadašnji plejmejker Jugoslavije i trener nemačke Albe priznao da i dalje navija za crveno-bele

  • 31

Trener košarkaša Albe Saša Obradović rekao je da će utakmica protiv Crvene zvezde biti izuzetno čudna za njega, jer će prvi put u karijeri voditi ekipu protiv tima za koji navija.

Obradović je ponikao u Zvezdi, njen dres nosio u tri navrata i bio član generacije koja je 1993. godine osvojila titulu.

- I dalje navijam za Zvezdu, kad god stignem. Drago mi je da je klub u kojem sam odrastao sada u boljoj situaciji u odnosu na prethodne godine. Ovo će za mene biti čudno iskustvo, jer ću prvi put u karijeri voditi ekipu protiv ''mog kluba" - rekao je Obradović za sajt Evrolige.

Utakmica 5. kola E grupe Top 16 faze Evrolige se zbog zauzetosti Kombank arene igra u hali Pionir.

- Pobeda za obe ekipe znači mnogo. Zvezda ima talentovan, snažan i atletski tim. Igranje u Pioniru će biti još teže, jer većina mojih košarkaša nije navikla da igra u takvoj atmosferi - dodao je Obradović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Težak meč očekuje i krilo Albe Aleks King.

- Zvezda je mlad tim sa dosta potencijala, imaće veliku podršku publike. Pokušaćemo da iskoristimo iskustvo i odigramo pametno. Drago mi je što ću se sastati sa saigračem iz reprezentacije Nemačke Majkom Cirbesom, koji ove sezone igra izuzetno dobro - rekao je King.

Utakmica Crvena zvezda - Alba igra se u četvrtak od 20.45 u dvorani Pionir.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mici

    28. januar 2015 | 14:34

    To je taj grb sto mnogima smeta ali sta ces...jednostavno neunistiva!!!

  • Tuturutu

    28. januar 2015 | 12:59

    I naravno, prva 3 komentara od strane grobara - kompleksi su neizlecivi. Dobrodosao nazad Delijo, bices docekan kako dolikuje!!! Zvezda iznad svega

  • dule

    28. januar 2015 | 13:15

    groblje se javlja, proslo je vase vreme i sad ste malo ljubomorni. Grb na dresu govori sve, a vi mozete da pricate sta hocete. Placite jos malo zajedno, sa onim vasim debelim, nezajazljivim psihopatom. Posle 15 godina dominacije partizana vreme je za promenu, nije kosarka u Srbiji privatno vlasnistvo partizana i njegovog psihoticnog trenera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA