Ovog čarobnjaka niko ne traži, a pogledajte kakav je majstor sa loptom! (VIDEO)

Reprezentativac UAE Omar Abdulrahman je oduševio svojim igrama na Azijskom kupu i pravo je čudo da još uvek nije izazvao interesovanje velikih evropskih klubova

  • 2

I dok se najveći evropski klubovi otimaju o razne fudbalere o čijim se kvalitetima može raspravljati, recimo Marija Balotelija, niko ne obraža pažnju na momka koji oduševljava svojim igrama na Azijskom kupu u Australiji i koji čini čuda sa loptom na terenu.

Reč je o Omaru Abdulrahmanu, 23-godišnjem reprezentativcu Ujedninjenih arapski emirata koji je jedan od najzaslužnijih što je njegova reprezentacija došla do borbe za treće mesto.

Oduševljavao je talentovani levekrilni fudbaler svojim potezima publiku na terenima na najmanjem kontinentu na svetu, ali su svi ostali zapanjeni kada je u četvrtfinalu u penal seriji hladnokrvno izveo čuvenu panenku i savladao golmana.

Takođe se po jutjubu mogu pronaći i njegovi potezi sa treninga kada izvodi fantastične driblinge i zaista je čudo da nije zapao za oko skautima Reala, Barselone, dva Mančestera, Čelsija i drugih evropskih velikana.

 

 

Inače, Abdulrahman je rođen u glavnom gradu Saudijske Arabije, Rijadu, ali igra za reprezentaciju UAE i trenutno je član tamošnjeg kluba Al Aina i cena na tržištu mu je 1,32 miliona funti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mostar

    28. januar 2015 | 20:20

    Kakav pregled igre,fantasticno.

  • thetrashhero

    29. januar 2015 | 02:20

    U Partizan i sva sloboda da gađa ove naše balvane u protivničkom šesnaestercu, od martinela golova da se nadajemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA