KUPAĆE SE U BOGATSTVU: Rukometaši Katara dobijaju 32 miliona evra, stan i maserati! (VIDEO)

Premije reprezentativcima Katara za plasman u polufinale planetarne smotre su svakom po milion evra, maserati i stan u elitnom naselju Dohe i to je bio dodatni motiv prekaljenim internacionalcima koje su naturalizovali da se domognu plasmana među četiri najbolja tima

  • 4

Rukometaši Katara napravili su malo iznenađenje trijumfom nad Nemačkom 26:24 u četvrtfinalu Svetskog prvenstva koje se igra u njihovoj zemlji, čime su ostvarili najveći uspeh ove zemlje u međunarodnim takmičenjima.

Ovo je senzacija samo za one koji ne poznaju prilike u današnjem rukometu, a one su takve da je Nemačka daleko od onog tima koji je dominirao krajem prošlog i početkom novog veka, dok Katarani imaju ogroman broj stranih i iskusnih internacionalaca u svojoj ekipi, poput nekadašnjeg reprezentativca SCG Danijela Šarića, a sa klupe ih predvodi legendarni Valero Rivera.

Najzaslužniji za pobedu domaćina bio je Rafael Kapote sa osam pogodaka, a pratio ga je momak rođen u Crnoj Gori i nekadašnji juniorski reprezentativac SCG Žarko Marković koji je šest puta zatresao mrežu protivnika. Takođe zasluge idu i golmanima Danijelu Šariću koji je imao 27% odbranjenih udaraca, a Stojanović je bio još bolji sa 57%.

Podsetimo, da su igrači domaćeg tima imali poseban motiv za pobedu u ovom meču, jer su im obećane premije za plasman u polufinale planeterane smotre od MILION evra, kao i stan u elitnom naselju blizu Dohe i novi model automobila maserati.

Njihov protivnik u borbi za mesto u finalu biće Poljska koja je u drugom četvrtfinalnom meču savladala Hrvatsku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki

    28. januar 2015 | 20:51

    kakvo domoljublje!!! pare i samo pare.

  • Kikiriki

    28. januar 2015 | 22:20

    Tako i treba, Srbija kasni godinama sa isplatom visestruko manjih premija, a svi znamo da je rukomet slabo placen.

  • Salahuddin

    28. januar 2015 | 23:21

    Beduini su čudo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA