Partizanov vrtić namučio drim tim iz Rijeke

Vaterpolisti crno-belih poraženi su od Primorja sa 11:7 na Banjici, ali su prikazali odličnu igru

  • 1

Vaterpolisti Partizana izgubili su u Beogradu od ekipe riječkog Primorja sa 11:7 (3:2, 2:2, 3:2, 3:1), u utakmici 4. kola B grupe Lige šampiona.

Mladi tim crno-belih očekivano je ostao bez bodova u susretu sa objektivno kvalitetnijim i daleko iskusnijim rivalom, ali nije razočarao.

Igrao je vreoma dobro i najvećim delom utakmice bio ravnopravan takmac favoritu, međutim, bez snage da ostvari podvig i napravi korak bliže plasmanu na završni turnir.

Vođena je velika borba tokom celog meča, ali je pred kraj prve četvrtine najbolji igrač gostiju Sandro Sukno sa dva gola najavio uspeh svog tima (7:5, 8:6).

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

U poslednjoj deonici Partizan je svim silama nastojao da dođe barem do remija, međutim, iskusni vaterpolisti Primorja znalački su kontrolisali dešavanja u bazenu, rutinski čuvali prednost, a sve dileme otklonio je Damir Burić, kada je tri minuta pre kraja pogodio za 10:7.

Crno-beli su pretrpeli treći poraz, a Primorje ostvarilo treću pobedu u B grupi.

Golove su postigli Subotić 3, Mandić, Gogov, Manojlović i Stojaniović za Partizan, a Sukno 3, Burić, Muslim i Petrović po 2, Elez i Garsija za Primorje.

Partizan u narednoj utakmici gostuje ekipi nemačkog Špandaua, dok Primorje u hrvatskom derbiju dočekuje dubrovački Jug.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobarcina

    28. januar 2015 | 20:27

    ZAO MI JE AL STE SUPER IGRALI MLADOST JE U EKIPI BICE BOLJE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA