Dva gola Milivojevića glavom za poluvreme i to sa koje udaljenosti! (VIDEO)

Bivši Zvezdin fudbaler je uspeo da se dva puta upiše u strelce u Kupu protiv Timavosa, a oba puta sa udaljenosti veće od 10 metara je pogodio mrežu posle udarca glavom

  • 1

Luka Milivojević blista na terenu posle dvomesečne pauze zbog povrede. Igrač Olimpijakosa nastavio je da pruža partije kakve je imao na početku sezone zbog čega je bio jedan od najbolje ocenjenih igrača svog tima u Ligi šampiona i u prvenstvu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je već u svom prvom povratničkom meču postigao gol, u Kupu Grčke protiv Timavosa, a sada je do poluvremena u revanšu protiv istog tima, već postigao dva i to oba glavom, a oba su bila sjajna.

Prvo je načeo protivnika u devetom minutu odličnim udarcem u gornji desni golmanov ugao iz okoline penala, a zatim sa sigurno nekih 14-15 metara je poslao loptu pravo u donji desni ugao gola Timavosa u 25. minutu.

Posle svega ovoga verovatno je najzadovoljniji novi trener Pirejaca Vitor Pereira koji je nasledio Španca Mičela koji je takođe bio oduševljen igrama povremenog reprezentativca Srbije, dok se nije povredio.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vučko

    28. januar 2015 | 22:38

    Bravo Luka!kako ga munuo malom komsiji za preokret jujujuju puno mi srce bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA