Fudbaler Atletika prozivao Nejmara zbog katastrofe Brazila u polufinalu SP! (VIDEO)

Hunafran je pokazivao prstima broj sedam u pravcu brazilskog igrača jasno aludirajući na sedam golova koje je "selesao" primio od Nemačke kao domaćin Svetskog prvenstva

  • 4

Prštalo je u revanš meču četvrtfinala Kupa kralja između Atletiko Madrida i Barselona na sve strane, a na kraju su trijumfovali Katalonci i ušli među četiri najbolja tima, međutim, čitav meč je protekao u raspravama između igrača dva tima.

Jedan od onih koji se najviše našao na meti "jorgandžija" bio je Nejmar koji je posle konflikta sa Toresom, bio i na meti Huanfrana koji je u jednom trenutku počeo da proziva Brazilca za poraz u polufinalu Mundijala od Nemačke i sedam primljenih golova.

Iskusni španski reprezentativac je u trenutku dok se Nejmar pripremao da izvede prekid, prstima pokazao broj sedam, jasno aludirajući na sedam golova koje se "selesao" primio od pancera".

Inače, to nije bilo sve na ovom meču od igrača Atletika, jer je Arda Turan gađao sudiju kopačkom, jer mu nije dosudio faul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    29. januar 2015 | 08:34

    Koliko ogranicen mozes biti pa da ga prozivas, a ti ispadnes u grupnoj fazi sa jednom Spanijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA