Mesi i Enrike su ipak bili u sukobu!

Ovo je potvrdio jedan od igrača Barselone

  • 0

Gde ima dima, ima i vatre, a toga je bilo u odnosu fudbalera Barselona Lionela Mesija i trenera Luisa Enrikea.

Kada se intenzivno pričalo o odlasku Argentinca iz katalonskog kluba, jedan od argumenata bio je taj što je najbolji fudbaler ekipe bio u sukobu sa Enrikeom.

Mesi besneo na novinare: Prestanite da bacate g**na na nas!

To je potvrdio Barsin defanzivac Džeremi Matju.

- Na jednom od prvih treninga sa novim šefom bilo je problema. Tokom igranja na dva gola u jednom trenutku je Mesi tvrdio da je fauliran, dok su treneri mislili drugačije. Mesi se naljutio i svašta je rekao. Posle treninga trener je u svlačionici popričao s njim i to je bilo to. Nisam primetio da je nakon toga i dalje bilo problema - izjavio je Barsin štoper.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Podsetimo da je nedavno predsednik Barselone Jozep Marija Bartomeu poručio da klub neće dozvoliti odlazak najboljeg fudbalera Mesija u narednim godinama.

- Mesi ima dugoročan ugovor i prema njegovim rečima srećan je u Barseloni. Nemamo nameru da ga se odreknemo jer smo veoma zadovoljni što je naš član. On neće otići iz kluba ove, ali ni narednih sezona - rekao je Bartomeu za radio RAC.

Prvi čovek Barselone dodao je da trener Luis Enrike ima poverenje čelnika kluba, uprkos tome što su španski mediji spekulisali da je u sukobu sa Mesijem.

Argentinski as je mnogo puta govorio da bi voleo da završi karijeru u Barseloni, ali nije isključio mogućnost da bi mogao da pređe u drugi tim.

Za Mesija su interesovanje pokazali Pari Sen Žermen i Čelsi, koji su spremni da aktiviraju otkupnu klauzulu za 250 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA