NIKOLIĆ: Nemamo igrače! Više nije smešno, sada je alarmantno!

Trener srpskog vicešampiona veoma zabrinut nakon teškog poraza njegovog tima u Turskoj

  • 28

Poraz od bečke Austrije (4:1) uzdrmao je Partizan, ali i otvorio oči treneru Marku Nikoliću čiji tim je na tri meča primio deset golova tokom boravka u Turskoj.

Jasno je i pticama na grani da crno-beli imaju velikih problema u odbrani, ali Nikolića brine i to što se ništa ne rešava na planu formiranja igračkog kadra u Humskoj.

- Svaku utakmicu igramo sa dva gola minusa, to je veliki hendikep. Ne samo što nemamo centralne bekove i bekove nego imamo pet, šest nerešenih statusa. Ništa nismo uradili da kičmu tima zadržimo i učinimo te igrače zadovoljnim - prenose Novosti Nikolićeve reči:

- Imamo mi rešenja koja ipak koštaju nešto novca, a za to vreme se naši rivali pojačavaju iskusnim igračima. Ne može prosto tako, mnogo je i igrača sa nerešenim statusom, mislim na Volkova, Lazovića, Drinčića, Škuletića, Ćirkovića, Pantića i da dovedemo pojačanja koja su neophodna. Nisam razgovarao sa ljudima koji vode klub, u kontaktu sam sa Tumbakovićem i Ćirićem. Više nije smešno sada je situacija alarmantna.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Strateg srpskog vicešampiona se osvrnuo i na to što Danko Lazović nije igrao na ovom meču.

- Zamolio je da ne igra, jer se nešto dešava oko njegovog odlaska. Nadam se da još imamo neku šansu - jasan je bio Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savica

    29. januar 2015 | 20:28

    OCITO DA NESTO NE STIMA U UPRAVI PARTIZANA PA SE TO ODRAZAVA NA IGRU I NEZADOVOLJSTVO IGRACA.SAM DOLAZAK CIRICA I POKUSAJ SMENJIVANJA TRENERA NE MIRISE NA DOBRO.

  • raki kavasaki

    30. januar 2015 | 00:23

    Ko god da ih trenira nabolji su u Srbiji 1Partizan 2 3 4 5 6 7 sledeci

  • Lio

    29. januar 2015 | 21:29

    Sta ti pricas pobedi nekog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA