NAJBRŽI NOKAUT IKADA: Ronda Rouzi je za samo 16 sekundi isprebijala svoju protivnicu da ova nije znala gde je! (VIDEO)

UFC šampionka je uspela da sruši sopstveni rekord u ženskoj konkurenciji brutalnim premlaćivanjem protivnice za manje od pola minuta

  • 4

Ova devojka je bez premca kada je u pitanju batinanje protivnica! Aktuelna šampionka UFC-a u bantam kategoriji Ronda Rouzi odbranila je titulu u meču protiv Aleksis Dejvis za samo 16 SEKUNDI. Ovo je najbrži nokaut ikada u ženskom ultimajt fajtu.

Da, dobro ste pročitali, toliko je samo bilo potrebno najboljoj na svetu da isprebija svoju protivnicu i natera sudiju da prekine meč. Ljudima sa strane je to više izgledalo kao brutalno premlaćivanje nedorasle rivalke i tako j zaista i bilo.

Jedini koji imaju za čime da žale jesu oni koji su kupili ulaznice za spektakl, a on je potrajao manje od pola minute, međutim, čini se da je vredelo svaku paru, posmatrati uživo dominaciju jedne takmičarke.

Ronda je srušila svoj prethodni rekord kada je prebila Saru MekKan za minut i šest sekundi, ali čini se da ovaj rekord niko nikada neće moći da sruši.

Printskrin: Youtube/ UFC - Ultimate Fighting Championship Printskrin: Youtube/ UFC - Ultimate Fighting Championship

Interesantno je da je Ronda posle meča otkrila da je zbog ovako brzog nokauta izgubila opkladu sa trenerom i da mu sada duguje 5.000 dolara.Ona se kladila da će neko srušiti taj njen prethodni rekord, ali nije račinala na sebe, tako da je izgubila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA