Mari ne veruje da može pobediti Đokovića u finalu!

Britanski teniser nije uveren da će načiniti iznenađenje u finalu AO protiv prvog reketa sveta

  • 3

Britanski teniser Endi Mari rekao je da će napraviti veliko iznenađenje ako pobedi Novaka Ðokovića u ovogodišnjem finalu Australijan opena.

- Biće izuzetno teško. Moraću da se dobro mentalno pripremim za sve izazove ako želim da pobedim. Novak ovde ima fantastičan rekord, voli da igra i odgovaraju mu uslovi na ovom terenu. Biće veliko iznenađenje ako uspem da pobedim sutra - rekao je Marej za zvanični sajt Australijan opena i dodao:

- Pobedio me je u poslednjih četiri ili pet susreta, možda sam dobio samo jedan set u tim mečevima. Igrao sam par puta u završnici prošle sezone i izgubio veoma ubedljivo. Ako bi došao u situaciju da pobedim, bila bi to velika promena. Ne kažem da nije moguće, već da će biti veoma teško - rekao je Mari.

Britanac će za razliku od Ðokovića imati dan više za odmor, pošto je svoj polufinalni meč protiv Tomaša Berdiha odigrao u četvrtak.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Zalažemo se da svi igrači imaju jednake uslove. Ipak, postoji podatak da je teniser koji je igrao dugo polufinale osvojio titulu u poslednjih šest-sedam godina, pa procenite sami ko je u prednosti. Obično ste favorit kad imate više dana da se odmorite, ali Novak se u poslednjih nekoliko godina oporavljao posle meča izuzetno dobro, ne znam ni ja kako, dok sam ja jedva hodao par dana posle našeg meča - rekao je Mari.

Marijeva verenica preterala u psovanju Berdiha tokom meča (VIDEO)

Mariju mediji krivi jer je njegova verenica psovala Berdiha (VIDEO)

Ðoković i Mari do sada su igrali 23 puta i srpski teniser vodi sa 15:8 u međusobnim duelima. Finale Australijan opena u muškoj konkurenciji na programu je u nedelju od 9.30 sati po srednjeevropskom vremenu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Macan

    31. januar 2015 | 13:25

    Pa normalno je da se uzimaju suplementi a mozda i nesto vise. Pricamo samo za Nadala kako koristi razna sredstva, medjutim nije moguce da danas igrate 4h i za dva dana da ste spremni da izdrzite jos 5h i to na vrhunskom nivou bez "dodataka ishrani".

  • Beta

    31. januar 2015 | 15:20

    Volela bih da nas Nole pobedi ali me bas plasi ta razlika odmora od dana vise za Britanca ,tezak mec pre toga i zuljevi na nogama.Sa srecom Nole!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA