Marković je na samom dnu Liverpula, a evo i po čemu! (FOTO)

Srpski reprezentativac je jedan od najmanje plaćenih igrača u klubu, što je poprilično nepravedno imajući u vidu koliko on pruža na terenu, a koliko, recimo, Baloteli koji ima šestocifrenu nedeljnu platu

  • 14

Uvek je zanimljivo, naročito nama - običnom narodu i ljubiteljima fudbala" da znamo kolike plate imaju fudbaleri u najjačim evropskim klubovima, a ponajviše kada su u pitanju igrači iz Srbije.

Poslednjih dana internetom kruži informacija o platama koje imaju igrači u Liverpulu, a nama je sigurno najinteresantnije koliko zarađuje na nedeljnom nivou Lazar Marković, koji je najmlađi fudbaler u istoriji kluba za koga je izdvojeno više od 25 miliona evra.

Ono što ponajviše začuđuje u njegovom slučaju jeste da njegova plata uopšte nije u skladu sa onime koliko je plaćen, a poprilično ni sa onime kako igra i koliko igra. Srpski reprezentativac je jedan od onih koji najmanje zarađuju u klubu, tačnije nalazi se na pretposlednjem mestu po zaradi. Jedini koji dobija manje novca od njega nedeljno je Havijer Mankiljo.

Nekadašnji igrač Partizana i Benfike na nedeljnom nivou dobija 35.000 evra, što je u poređenju recimo sa Mariom Balotelijem, koji do sada nije opravdao nijednu od 110.000 funti koje dobija. Evo i liste plata svih fudbalera koji se nalaze na platnom spisku Liverpula, a sa njega su izostavljena primanja intalijanskog napadača.

Printskrin: thesportbible.com Printskrin: thesportbible.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BGD

    31. januar 2015 | 13:29

    Malo li je, pa decko je normalan i shvata da su i 35 ooo funti(a ne evra) nedeljno pare koje normalan covek ne moze da potrosi

  • W

    31. januar 2015 | 13:44

    Ja bi za te pare dao da me.....

  • Glavas

    31. januar 2015 | 14:45

    Svima im je i ovo previse. Generalno govoreci fudbaleri su preplaceni ukljucujuci i one u nasoj ligi s' obzirom da je prosjecna plata u zemlji 400€

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA