Sosijedad je poveo protiv Reala u 1. minutu, a onda je usledila kanonada! Atletiku dovoljno pola sata! (VIDEO)

Gosti su šokirali "Bernabeu" posle samo 60 sekundi, ali je onda šampion Evrope i bez najboljeg igrača pokazao zašto je veliki

  • 1

Real Madrid može i bez Kristijana Ronalda! Šampion Evrope je bez pomoći najboljeg igrača, koji je suspendovan na dva meča zbog udaranja protivnika, rutinski slavio protiv Sosijedada na svom "Bernabeu" 3:1. Njihov gradski rival Atletiko je rutinski i za samo pola sata obavio sav posao na gostovanju Eibaru 3:0.

Pokušao je Dejvid Mojes, da iznenadi favorita u ovom meču i to mu je pošlo za rukom na samom startu, jer su gosti došli u vođstvo već u prvom minutu preko Elustonda, posle kornera i to je bio šok za sve na stadionu.

Ipak, spremno su Anćelotijevi puleni odgovorili na njega, jer je Hames Rodrigez samo dva minuta kasnijeodličnim udarcem glavom doneo izjednačenje, a već do poluvremena domaćin je preokrenuo rezultat preko Serhija Ramosa.

Pobedu je potvrdio Karim Benzema na sistenciju Bejla, koji se njome iskupio za promašaj koji je imao nešto pre trećeg gola svoje ekipe. Francuz je bio strelac i poslednjeg pogotka na meču i to najlepšeg pošto je lopta dobila fantastičan felš posle njegovog šuta u ušla u malu mrežu gde se spajaju stativa i prečka.

Fudbaleri Atletiko Madrida su morali da iskale bes na nekome zbog ispadanja iz Kupa kralja, a to je nažalost bio simpatični Eibar. Samo 25 minuta bilo je dovoljno Simeoneovim pulenima da pregaze nesrećne novajlije.

Antoan Grizman koji igra u fenomenalnoj formi načeo je domaćina već u sedmom minutu, a onda je na scenu stupio Mario Mandžukić i za samo tri minuta postigao dva gola.

U 22. je iskoristio jedan centaršut za svoj prvi pogodak, a samo 180 sekundi kasnije je po drugi put zatresao mrežu i to posle greške odbramenih igrača Eibara koji su se spetljali u svom šesnaestercu. Čast domaćina spasao je utešnim golom  Pjovaćari.

Primera, 21. kolo:

Petak

Rajo Valjekano – Deportivo 1:2

Subota

Real Madrid – Sosijedad 4:1

(Rodrigez 3, Ramos 37, Benzema 52, 76 - Elustondo 1)

Eibar – Atl. Madrid 1:3

(Pjovaćari 89 - Grizman 7, Mandžukić 22, 25)

Granada – Elče 20.00

Selta – Kordoba 22.00

Nedelja:

Levante – Atl. Bilbao 12.00 

Almerija – Hetafe 17.00 

Sevilja – Espanjol 19.00 

Barselona – Viljareal 21.00

Ponedeljak:

Malaga – Valensija 20.45 

Tabela: Real Madrid 51, Barselona 47, Atletiko Madrid 47(+1), Valensija 41, Sevilja 39(-1)... Almerija 16, Levante 16, Granada 15.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA