Vidić sa saigračima bio na ribanju kod navijača! (VIDEO)

Posle sramnog poraza Intera od Sausola 3:1, igrači milanskog kluba i naš as Nemanja Vidić bacali su navijačima dresove, ali su im oni vratili nazad

  • 1

Ubedljiv poraz Intera od Sausola od 3:1 mnogo je iznervirao navijače milanskog kluba.

Iako su igrači nakon meča prišli do tribine sa najvatrenijim navijačima i dali im dresove, fanovi su bili toliko iznervirani da su im vraćali dresove nazad.

Najviše su pretrpeli Ikradi i Guarin, jer su upravo oni dali dresovea navijači su im bacili nazad, što je i igrače iznerviralo.

Inače, posle pola sata igre Sasuolo je imao dva gola prednosti. Simeone u 17. minutu je posle dodavanja Misiroljja sjajnim pogotkom sa distance savladao Handanovića. Prednost je udvostručio Sansone, šutirao je iskosa sa ivice kaznenog prostora, lopta je prvo udarila u prečku, a zatim završila u golu.

Prednost smanjuje Ikardi u 83. minutu i vraća nadu svom timu da može bar do boda. Tačku na meč stavio je Berardi sa penala u sudijskoj nadoknadi.

Pogledajte golove:

Serija A, 21. kolo:

Subota:

Đenoa – Fiorentina 1:1 (1:0)

Roma – Empoli 1:1 (0:1)

Nedelja:

Sasuolo – Inter 3:1

Atlanta – Kaljari 15.00

Ćezena – Lacio 15.00

Kjevo – Napoli 15.00

Palermo – Verona 15.00

Torino – Sampdorija 15.00

Udineze – Juventus 15.00

Milan – Parma 20.45

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar Strasni

    1. februar 2015 | 17:45

    Desava se tacno ono sto sam rekao da ce se desiti kada je prvi put pomenut odlazak Vidica iz MU jos pre nekoliko godina i dok je to bio domen naucne fantastike a rekao sam da ce mu eventualni odlazak biti velika greska i bio sam u pravu. Najbolji defanzivac na svetu, Srbin koji je pored legendi bio dugo kapiten MU sto nije mala stvar i to pod vodjstvom Fergusona, NIJE smeo da napusti MU jer ce druge lige pojesti, vreme ce ga pojesti i pasce u zaborav umesto da postane legenda MU i domaceg fudbala, covek koji je kao najbolji defanzivac i sa kapitenskom trakom otisao u penziju iz velikog MU. Vucarace se po Interu, sledece sezone ce ga prodati ko zna kome i vucarace se po bednim ligama dok svi ne zaborave na njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA