Kojim igračem bi Vujošević častio Grobare?

Trener crno-belih bi se opredelio za jednog od najboljih francuskih košarkaša

  • 20

Košarkaši Partizana nalaze se u seriji od sedam pobeda i evidentnom podizanju forme, neophodnom za finiš regularnog dela takmičenja u ABA ligi i plasman u plej-of.

Crno-beli uspevaju da na terenu ne reflektuju jako tešku finansijsku situaciju, a i dalje ekipi fali plejmejker.

Upitan kojim bi igračem častio navijače Partizana, trener srpskog šampiona Duško Vujošević se odlučio za francuskog košarkaša.

- Tonija Parkera. Poseduje veliku socijalnu inteligenciju i on je neko ko je motivisao francuske sunarodnike iz NBA lige da igraju za reprezentaciju. Parker je i igrački napredovao u San Antoniju svih ovih godina i dizao se sa timom, ali je i igrač koji igra na poziciji plejmejkera, na kojoj smo deficitarni - rekao je Vujošrvić za "Novosti".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    2. februar 2015 | 11:07

    PARTIZAN-SNAGA-MOC-NAVIJACI-IGRACI-KLUB..ODBIJAMO DA "PRIMIMO" ZIG ZVERI !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • grobar do koske

    2. februar 2015 | 10:34

    ..IDEMO DULE..U TOKU JE GRADJANSKI OTPOR CIGANIZACIJI SRPSKOG SPORTA I NARODA !!! OTPOR GLUPOSTI PREMA AUTOKRATIJI NA DELU PROTIV NASEG PARTIZANA-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Charlie

    2. februar 2015 | 12:04

    Bilo bi dobro kada bi demagog i najveci prodavac magle na ovim prostorima a i sire castio grobarke sa makar jednom istinom ma kakva ona bila. Obmanute i izmanipulisane simpatizerke kk katastrofa nis i dalje veruju u 'istine'' koje im servira svakodnevno vrhovni dervis.Veruju jadnice i u deda mraza. Da ih nema trebalo bi ih izmisliti.Jedna stara narodna izreka kaze duga kosa kratka pamet.Pozdrav za Misu Tumbasa ubedljivo najpoznatijeg i najinteligentnijeg navijaca partizana malog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA