VEZA MARIJEVE VERENICE I ANE IVANOVIĆ: Nikad nećete pogoditi ko je čovek koji je jako blizak ovim devojkama! (VIDEO)

Kim Sirs je verovatno imala priliku da upozna našu najbolju teniserku

  • 0

Posle polufinalnog meča Australijan opena između Endija Marija i Tomaša Berdiha, svetska javnost je dosta prostora posvetila ispadu Kim Sirs, verenice britanskog tenisera, koja je sočno psovala u jednom momentu njegovog protivnika iz Češke.

- Sramotno ponašanje! Oduvek je imala pogan jezik. Nasledila je to od majke, naravno. Baš je neverovatno kolika je pompa podgnuta zbog ovoga, ali reagovala je dosta emotivno u loži, pogotovo jer je u pitanju osoba koja joj jako znači... a bio je napet meč - rekao je Kimin otac, Najdžel.

On je inače nekada trenirao teniserke poput Danijele Hantuhove, Amande Kucer i naše teniserke Ane Ivanović.

Ana i Sirs su 2011. gpodine zajedničkim dogovorom okončali svoju dvogodišnju saradnju.  Najsvetliji momenat Anine i Sirsove saradnje je bilo njeno osvajanje turnira na Baliju u novembru 2011, što je njihova jedina zajednička titula. Na Gren Slem turnirima, Sirs je pomogao Ani da se plasira u četvrtinu finala US Opena prošle godine, što je njeno prvo GS četvrtfinale od 2008. godine.

Kada je počela da radi sa Sirsom, Ana je bila na 18. mestu rang liste, a 2012. godinu je završila na 13. poziciji, što joj je najbolji plasman od 2009. godine i najviši plasman na kaju sezone od 2008. godine. Ana je trenutno 12. na rang listi, ali će u ponedeljak pasti na 17. ili 18. mesto, nakon poraza u drugom kolu Vimbldona.

- Htela bih da zahvalim Najdželu na njegovoj predanosti i profesionalizmu. Uživala sam u radu sa njim - rekla je Ana.

Anin odnos pobeda i poraza u periodu dok je radila sa Sirsom je 76-41.

Srpkinja je potom, u julu 2013. godine, angažovala Nemanju Kontića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA