Bivši fudbaler Partizana se vratio u matični klub (VIDEO)

Crnogorski reprezentativac Andrija Delibašić pojačao Sutjesku iz Nikšića, klub u kom je ponikao

  • 3

Šampion Crne Gore, ekipa Sutjeske, dobila je veliko pojačanje pred nastavak prolećnog dela sezone jer je plavo-beli dres do kraja sezone zadužio bivši napadač Partizana Andrija Delibašić.

Delibašić, koji je ponikao u Nikšiću, imao je načelan dogovor sa Sutjeskom da će ih pojačati ukoliko ne ostvari inostrani transfer, što se i dogodilo.

- Dogovorili smo se, Andrija će biti sa nama do kraja sezone. Odmah će se priključiti ekipi na pripremama u Igalu. Dobili smo veliko pojačanje, očekujemo puno od njega do kraja sezone - rekao je predsednik Sutjeske Ranko Jovović.

Delibašić proteklih šest meseci nije imao klub, a poslednja dva prelazna roka se dovodio u vezu sa Partizanom čiji je najbolji strelac u Ligi šampiona.

Pored Sutjeske (za koju nije igrao u seniorskoj konkurenciji) i partizana, Delibađić je još igrao i za Majorku, Real Sosijedad, Erkules i Rajo Valjekano, portugalske klubove Bragu, Benfiku i Beira Maru, kao i grčki AEK.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    3. februar 2015 | 00:27

    Sutjeska je Srpski klub kao sto je Niksic Srpski to i vrabci znaju . Zato sretan povratak bratu u Srpski fudbal

  • MILO

    6. februar 2015 | 20:04

    GENIJALAC KAO FUDBALER, GENIJALAC KAO ĆOVJEK

  • BORO

    6. februar 2015 | 21:25

    OD 5000 - 7000 HILJADA SVAKE DRUGE NEDELJETADIONU KRAJ BISTRICE.SUTJESKA JE IMALA DOBAR TIM DOLASKOM ANDRIJE TO JE DRIM TIM ŠTO REČE GAGA RADOJIČIĆ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA