Junajted se definitivo odrekao poslednjeg Fergusonovog pojačanja!

Pre nego što je otišao u penziju Fergi je dogovorio Zahin transfer iz Kristal Palasa, ali se ofanzivni vezista nije snašao na Old Trafordu

  • 0

Vilfred Zaha je definitivno napustio Mančester junajted! Posle nekoliko meseci seljakanja po pozajmicama, krilni napadač je odlučio da se vrati u Kristal Palas odakle je i otišao na Old Traford.

Zaha je u Junajted stigao u zimu 2013. godine za 13.5 miliona evra, a zanimljivo bio je poslednje pojačanje Aleksa Fergusona koji je pre svog odlaska ugovorio njegov dolazak.

Međutim, Zaha nije dobio pravu šansu u Junajtedu. Odigrao je samo četiri meča, a spekulisalo se da ga tadašnji menadžer Mojes nije voleo jer mu se Zaha petljao oko ćerke. Sada se vratio u Palsa za četiri milona.

- Počeo sam da igram ovde kada sam imao osam godina i moja porodica živi blizu, i imati priliku da igram Premijer ligu za ovaj klub je ostvarenje sna. Nisam dobijao veliku minutažu u Mančester Junajtedu pa sam iskoristio priliku da se vratim na pozajmicu. Oduševljen sam što sam imao šansu da završim trajni transfer i da se vratim kući na Selthurst Park - rekao je Zaha po povratku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA