PARTIZAN ODBIO ČELSI: Ponuda za Pantića je neprihvatljiva!

Novi obrt u statusu mladog fudbalera crno-belih

  • 12

Ponuda Čelsija za fudbalera Partizana Danila Pantića odbijena na sednici Sekreterijata kluba iz Humske.

Prema informacijama "Sporta", londonski klub je imao nameru da plati taletnovanog igrača svega 500.00 evra, plus FIFA proviziju odnosno trening kompenzaciju od 260.000 evra. Prema tome, vrednost transfera bila bi 760.000 evra, što je prema kvalitetu i potencijalu fudbalera neprihvatljiva ponuda, smatraju u Partizanu.

- Poslali smo faks sinoć, moguće je da se nešto promeni, jer u Engleskoj uvek ima takozvani "dodatni rok" koji traje danas (utorak) do 11 časova, pa ukoliko se jave sa boljom ponudom, možemo da pričamo, ali... Imali smo na stolu ponudu Čelsija, dugo smo razmatrali da li je to ono što je u interesu našeg kluba i saglasili da je to sve jednostavno neprihvatljivo za Partizan - rekao je generalni direktor kluba Miloš Vazura i dodao:

- Ponuda londonskog kluba nije srazmerna potencijalu igrača, niti onome što je u njega uloženo, pa smo se zahvalili i napomenuli da ipak ne možemo da prihvatimo uslove. Odlučili smo se za drugo rešenje, koje će sigurno biti od koristi Partizanu i igraču, ako bude bilo razumevanja sa druge strane.

List dalje navodi da je Pantićevim agentima ponuđena mogućnost da fudbaler produži ugovor sa klubom (važeći ističe za nekoliko meseci) i na taj način ostane u takmičarskom pogonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coara Alcz

    3. februar 2015 | 09:33

    Bravo za upravu,ali jedno veliko bravo!!! Kad sam procitao ovu vest,osecao sam se kao da smo pobedili celzi 3 0,a ne zadrzali igraca...pa pogledajte samo kako mrtvi hrvati prodaju svoje igrace,pa onaj mamic ne seda za sto da zapocne razgovore,ako pocetna cena nije 10,15 miliona €,a ti igraci nista nisu bolji od nasih,cak su losiji,zato upravo pamet u glavu,jer ce nam samo tako biti bolje,I jos jednom,svaka cast!!!

  • Cica

    3. februar 2015 | 08:31

    Uprava svaka cast

  • Navijac

    3. februar 2015 | 08:30

    PRAVA ODLUKA. Sigurno je da roditelji, menadzer i savetnici nece da se sloze ali decko je i suvise mlad da tim putem ide. Ako mu zele dobro trebalo bi da shvate koliko je ovo dobro u njegovom interesu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA