Saša Pavlović poručio Gagiću: Najjači samo ostaju!

Stihovima iz peseme Generacije 5 najbolji igrač Partizana poručio šta misli o odluci svog kolege

  • 84

Centar Partizana Đorđe Gagić zatražio je raskid ugovora sa crno-belima, čime je iznenadio celu sportsku javnost, sve Grobare, ali sigurno i saigrače i stručni štab!

Koliko su igrači crno-belih razočarani ovakvom odlukom Gagića pokazuje i komentar, koji je na svom Instagram profilu ostavio najbolji i najiskusniji igrač Partizana Aleksandar Pavlović.

- Najjači samo ostaju nikada se ne daju, najjači samo veruju uzakon pobede - napisano je na fotografiji.

Ovo su inače stihovi pesme Generacije 5. Crno-beli će Gagićevim odlaskom ostati sa samo jednim centrom Nikolom Milutinovim, jer je ekipu nedavno napustio Đoko Šalić sa kojim je raskinut ugovor, a ekipu je napustio i krilni igrač Luka Bogdanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nn

    4. februar 2015 | 00:43

    Pavlovic moze da prica I stavlja sta oce na Twitter , fejs ili Instagram kad je zaradio za sledecih 4 generacija svoje porodice. On moze od Duletove ljubavi da zivi, ali Gagic mora tek da se izbori za svoj dinar.

  • Uzdrzani

    4. februar 2015 | 00:32

    O'ladi malo Pavlovicu ... Zaradio si desetine miliona i sad ti nekome "solis pamet" kako najjaci ostaju! Sto nisi dosao na pocetku sezone nego cekao do decembra!? Vecina u ekipi nema za hleb, sto ne podelis koji dinar saigracima kad se vec tako pravis pametan?

  • жарко

    4. februar 2015 | 00:48

    On nekom da priča,koji nije htio da dodje dok mu ne isplate dugovanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA