Zvezda želi Envera Alivodića?

Srpskom šampionu je potreban krilni fudbaler, a Alivodić je trenutno slobodan igrač jer mu je istekao ugovor sa Vojvodinom

  • 11

Enver Alivodić je bio zvezda prelaznog roka u Srbiji isto koliko i Rade Krunić. Doskorašnji ofanzivni vezista Vojvodine bio je viđen kao novo pojačanje Partizana, ali bi sada mogao da se oproba s druge strane Topčiderskog brda - u Crvenoj zvezdi.

Najbolji igrač Lala prošle zime bio je velika želja trenera crno-belih Marka Nikolića i činilo se da će do saradnje doći, pogotovo ako se uzme u obzir da je Alivodiću istekao ugovor sa Vošom i da je slobodan igrač.

Do transfera nije došlo, Alivodić je ispred svega želeo i u inostranstvo, ali je otputovao na pripreme sa Vojvodinom. Ipak, kako pišu Novosti, pojavila se realna opcija da Zvezda angažuje Alivodića.

Crveno-belima je potreban još jedan krilni igrač, što je Nenad Lalatović istakao i pre polaska u Tursku, ali i na pripremama. Već je predložio upravi koga želi. Alivodić je slobodan i to je ono što i te kako odgovara srpskom šampionu.

Druga opcija za jačanje napada po krilu jeste Trujić iz Napretka, međutim ovaj transfer je daleko od realizacije. Nezvanično, ni Delije nisu za dovođenje ovog fudbalera koji je ponikao u Partizanu, ali se i deklarisao kao veliki partizanovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    4. februar 2015 | 08:13

    Hahahahhaha Kako da ga zvezda angazuje??? Decko nije glup da igra za dzaba!

  • Savica

    4. februar 2015 | 10:24

    ODAKLE PARE????? DUGUJU LOVU

  • Shone

    4. februar 2015 | 08:32

    Daj boze da ga dovedemo bolji od svih krilnih igraca zvezde realno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA