868! Neverovatne stvari koje sudbinski povezuju Ronalda i Mesija!

Verovatno znate mnoge stvari o životu ove dvojice fudbalera, ali ovaj podatak je svakako veliko iznenađenje za sve

  • 0

Velike stvari povezuju dva najveća fudbalera današnjice Kristijana Ronalda i Lionela Mesija! Njihovi putevi su godinama unazad isprepleteni, pogotovo otkako je Portugalac stigao u Španiju i pojačao Real iz Madrida.

Njihov rivalitet na terenu raste iz dana u dan. Smenjuju se na raznoraznim listama, iz godine u godinu se takmiče ko će dobiti više priznanja i osvojiti titula. O njima i njihovim životima skoro sve znamo, ali nas je iznenadio podatak koji možemo da povežemo samo sa sudbinom - misterija broja 868.

O čemu je zapravo reč? Pa, reč je o tome da je Kristijano Ronaldo stariji od Lionela Mesija 868 dana, isto koliko je Ronaldov sin stariji od Mesijevog sina. Portugalac je rođen 5. februara 1985. godine u Madeiri, dok je njegov sin rođen 17. juna, 25 godina kasnije, u SAD.

Znate li kako se zovu sinovi Ronalda i Mesija? (FOTO) (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

S druge strane, Lionel Mesi je rođen 24. juna 1987. godine u Rosariju, dok je Tijago Mesi na svet došao 2. novembra 2012. godine, a već prilikom prvog rođendana učestvovao je u kampanji UNICEF-a, zajedno sa svojim ocem.

- Ja sam danas najsrećniji čovek na svetu. Dobio sam sina i zahvaljujem Bogu na tome - rekao je Mesi po rođenju Tijaga čije je ime i otisak prsta istetovirao na nozi.

Mesi je sina dobio sa svojom dugogodišnjom devojkom Antonelom Rokuzo, koja je nedavno objavila porodično druženje na snegu. Podsetimo, Mesi se, zajedno sa Antonelom i Tijagom, sankao i uživao u zimskim čarolijama.

Foto: Profimedia/Look Press Agency Foto: Profimedia/Look Press Agency

Za razliku od Tijagove, majka Ronalda Juniora je potpuna nepoznanica. Navodi se da je Ronaldo debelo platio da ime majke njegovog sina ostane u strogoj javnosti.

- Veoma sam srećan što mogu s vama da podelim informaciju da sam dobio sina. U dogovoru sa majkom, odlučili smo da ja budem potpuni staratelj. Želeo bih sve da zamolim da poštuju moju odluku i privatnost majke - rekao je Portugalac te 2010. godine.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

O Kristijanu Junioru se najviše brine njegova majka Dolores, koja je najpre označena kao glavni krilac za raskid Ronalda i Irine Šajk. Međutim, mediji su potom obelodanili da je u pitanju prevara, a oboje su vrlo brzo povezani sa drugim partnerima.

Seksi manekenka ponudila Ronaldu da ga uteši (VIDEO 18+)

OVO JE NOVA RONALDOVA DEVOJKA: Pronađite razliku između nje i Irine! (FOTO)

VRELO DA VRELIJE NE MOŽE BITI! Seksi fotke nove devojke Kristijana Ronalda! (FOTO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Zanimljive su i rečenice Portugalca i Argentinca koje su jedan za drugog upućivali i mišljenje koje imaju ovog drugog.

- On je sada deo mog života. On pokušava da učini najbolje za svoju reprezentaciju, kao i ja, a tu je i stepen rivalsta u pokušaju da uradimo najbolje za svoj klub - rekao je Ronaldo o Mesiju.

- Čak i pre nego što je Ronaldo potpisao za Real znao sam da će biti moj veliki rival u budućnosti - svojevremeno je Mesi poručio za Ronalda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA