STATISTIKA KAŽE: Zvezda dobija Žalgiris na jednu loptu!

Statistički podaci predviđaju pobedu crveno - belih protiv Litvanaca

  • 11

Uoči utakmice 6. kola TOP 16 faze Evrolige između  Crvene zvezde i Žalgirisa, Telegraf se bavio statističkim podacima obe ekipe i došao do zanimljivih rezultata koji predviđaju krajnji ishod utakmice.

Ukoliko računamo svih dosadašnjih pet utakmica u TOP 16 fazi, kada su u pitanju postignuti i primljeni poeni obe ekipe, Zvezda će pobediti u neizvesnoj završnici košem prednost - 75:73.

Ako u kalkulaciju uzmemo u obzir samo utakmice crveno - belih na domaćem terenu i partije Litvanaca u gostima, dolazimo do drugačijeg podatka koji predviđa ubedljiviju pobedu Zvezde - 78:70.

Kada gledamo kompletnu statistiku obe ekipe u svim evroligaškim utakmicama ove sezone, Zvezda je dominantnija u odnosu na Žalgiris po broju postignutih poena, skokova, asistencija, ukradenih lopti i procentu šuta za dva, dok su Litvanci bolji u šutu za 3 poena i blokadama, a takođe imaju i manje izgubljenih lopti.

Printskrin: euroleague.com Printskrin: euroleague.com

Utakmica je na programu u četvrtak od 20:45 u Kombank AreniKarata još uvek ima u prodaji, a možete ih dobiti na poklon ukoliko danas date krv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA