Zvezda oslabljena protiv Žalgirisa

Stefan Jović propušta utakmicu protiv Litvanaca

  • 6

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić saopštio je danas na konferenciji za novinare pred meč sa Žalgirisom da neće moći da računa na Stefana Jovića, koji se nije oporavio od povrede leđa.

Strateg crveno belih je pozvao navijače da pomognu ekipi na važnom duelu.

- U situaciji smo da savladamo jedan tako veliki klub pred našim navijacima. Pokazali su koliko nam znače protiv Albe i pozivam navijače da dođu i pomognu nam da ostvarimo drugu pobedu u Top 16. U Evropi se priča o podršci naših navijača i to je veliki podsticaj za nas.

Trener Zvezde je maksimalno oprezan pred Žalgiris, koji je šampion u zemlji u kojoj je košarka sport broj jedan.

- U pitanju je tim koja ima kvalitet i iskustvo. U domaćem prvenstvu imaju samo jedan poraz, iako u ligi igraju i nama dobro poznate ekipe poput Lijetuvos Ritasa i Neptunasa. Igraju kolektivno, a odskače Anderson. Cilj nam je da podižemo formu i igramo što bolje jer sledi najvažniji deo sezone.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nadam se da će nam se uskoro pridružiti i Stefan Jović čim se oporavi od povrede leđa. Svi ostali su zdravi - istakao je Radonjić.

Utakmica šestog kola E grupe Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Žalgirisa igra se u četvrtak od 20.45 u Kombank areni.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA