Remi Zvezde u prvom pripremnom meču u Antaliji!

Crveno-beli su vodili protiv Olimpije 1:0 golom Gavrića, ali je konačan rezultat postavio Burgič 25 minuta pre kraja

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde su u prvom kontrolnom meču na drugom delu priprema u Antaliji odigrali nerešeno 1:1 protiv Olimpije. Strelac za srpski tim bio je Gavrić u 13. minutu, dok je konačan rezultat postavio Burgič.

Crveno-beli su na ovaj način prekinuli seriju pobeda u pripremnim mečevima za drugi deo sezone, a njihov trener je kao i na prethodnim mečevima odlučio da po poluvremen odigraju dve različite postave.

Lalatović nije mogao da računa za ovaj meč na najjači sastav, jer je golman Rajković koji je zaradio lakšu povredu kuka, dok pavićević ima infekciju potkolenice. Tako su umesto njih mesta zauzeli Kahriman i Darko Lazić.

Dobro su crveno-beli otvorili meč i već u 13. minutu došli do prednosti iz prve šanse na utakmici, a strelac je bio Gavrić na asistenciju Kovačevića. Međutim, to kao da je malo oslobodilo fudbalere Olimpije koji su zaigrali mnogo bolje i počeli da prete Kahrimanu koji je odlično reagovao u dve opasne situacije. Do kraja prvog dela igre vredan pomena je bio šut Parkera.

Foto: crvenazvezdafk.rs Foto: crvenazvezdafk.rs

Na poluvremenu je strateg šampiona Srbije promenio svu desetoricu igrača u polju, a samo je Kahriman ostao na terenu u drugih 45 minuta, ali je ubrzo i on zamenjen, pa je kapitenska traka završila na ramenu Mihajlo Ristića.

U uvodnih 15 minuta drugog dela meča zapažen je bio Katai u oba pravca, a u 60. minutu je naterao golmana slovenačke ekipe da krajnjim naporom interveniše. Odličnu priliku je imao i Salami tri minuta kasnije, ali je i njegov šut zaustavio čuver mreže Olimpije.

Foto: crvenazvezdafk.rs Foto: crvenazvezdafk.rs

I kako to obično biva, dve neiskorišćene prilike se kažnjavaju, pa je tako Burgič u 65. minutu savladao Trkulju i izjednačio rezultat. Do kraja utakmice Zvezda je imala nekliko prilika, ali one nius bile iz reda stopostotnih tako da je meč završen bez pobednika.

Crvena zvezda: Kahriman, Cvetković, Lazić, Luković, Anđelković, Kovačević, Lazović, Stojanović, Savićević, Gavrić, Parker.

Olimpija: Brljak, Fink, Bajrić, Mitrović, Lazevski, Kapun, Matič, Baskera, Zajc, Šporar, Rodič.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savica

    4. februar 2015 | 20:18

    CIM SE KOMSINICA MAKNE OD TIMOVA DRUGE LIGE NE MOZE DA DA VISE OD JEDNOG GOLA.

  • luka

    4. februar 2015 | 21:07

    bice i u nisu nereseno losa zvezda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA