Ovako se pravi klub odužuje vernom navijaču kad mu je teško! (FOTO)

Još jedan dokaz kolika je povezanost između Liverpula i njegovih pristalica i koliko jedni druge podržavaju u najtežim trenucima

  • 2

Kakva je veza između Liverpula i njegovih navijača zna se veoma dobro. Pristalice "crvenih" važe za jedne od najboljih na svetu i vatreno bodre svoj tim i kada mu ne ide, a u rukovodstvu kluba to znaju itekako da cene.

Primer takve uzajamne ljubavi, ali i poštovanja jeste i telegram saučešća koji je trener Brendan Rodžers u ime kluba poslao jednom vernom fanu, kome je preminuo deda koji je takođe bio navijač ekipe sa "Enfilda" i koji je imao godišnju ulaznicu.

- Dragi Džo, žao mi je što ti pišem u ovim veoma tužnim okolnostima. U ime svih u fudbalskom klubu, direktora, igrača i stručnog štaba želeo bih da iskažem svoje najiskrenije saučešće vama i vašoj porodici zbog gubitak vašeg dede Roja.

Kao jedan od navijača i vlasnik godišnjih ulaznica Roj je deo Liverpulove porodice i uvek će biti. Ništa što vam kažemo neće nadoknaditi vaš gubitak, ali ja duboko saosećem asa vašim bolom i želeo bih da znate da su naše misli sa vama i vašom porodicom u ovom trenutku -  navodi se u telegramu koje je potpisao lično Rodžers.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Dakle, veliki klubovi baš zato što obraćaju pažnju na ovakve stvari i gaje takve familijarne odnose sa navijačima su tu gde jesu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    4. februar 2015 | 20:30

    Najveći je Liverpul makar na ostrvu, čast svima naročito MAN UTD ali...

  • psiholog

    6. februar 2015 | 06:59

    Fraza klasicna kao mislim su sa njima a nisu ni poznavali deku Roja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA