Da li je ovo kraj za bivše igrače Partizana u njihovim sadašnjim klubovima?

Jojić i Jovetić nisu licencirani za takmičenje u Ligi šampiona od strane svojih timova, a to bi mogao biti znak da se na njih više ozbiljno ne računa

  • 4

Nekadašnjim igračima Partizana Stevanu Jovetiću i Milošu Jojiću ne cvetaju ruže u njihovim klubovima i najverovatnije će morati da ih napuste po završetku sezone. Da njihovi treneri ne računaju ozbiljno na njih pokazuje i to što se ne nalaze među prijavljenim igračima za nastavak Lige šampiona.

Manuel Pelegrini u Mančester Sitiju ima i previše napadača na raspolaganju, a dolaskom Vilfreda Bonija jedan je morao da otpadne. Tako je Čileanac odlučio da prednost pruži reprezentativcu Obale Slonovače, Serhiju Agueru i Edinu Džeku.

Sa druge strane, Miloš Jojić ne igra ove sezone koliko se očekivalo, a u poslednje vreme sve češće ne sedi ni na klupi, već je uglavnom na tribinama.

Iako, Borusiji Dortmund ide očajno u Bundesligi, a kako smo već pisali da su mnogo bolje igrali kada je srpski vezista na teren, ipak, Jirgen Klop to nije uvideo i odlučio je da ga ne prijavi za nastavak takmičenja u Evropi. Član nacionalnog tima Srbije odigrao je samo devet utakmica u dosadašnjem delu sezone za "milionere".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kk

    5. februar 2015 | 19:55

    Jeli istina da se liverpool interesuje za Jovetu?

  • elko

    6. februar 2015 | 14:21

    Vratice se u Partizan! :)

  • Сима

    6. februar 2015 | 06:48

    Људи узели сте кинту да уживате до краја живота,дођите да вам певамо и скандирамо имена сезону- две па идите опет.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA