Partizan ne dovodi jednu, već dve zamene za Gagića: Ova izjava Dragana Todorića to potvrđuje!

Crno-beli će potpisati ugovor sa Božom Đumićem, ali treba očekivati još jednog centra u ekipi Duška Vujoševića

  • 22

Partizan je iznenadnim odlaskom Đorđa Gagića ostao deficitaran na poziciji centra. Crno-beli su ipak brzo pronašli za zamenu za dosadašnju "peticu" u vidu Bože Đumića, dosadašnjeg igrača Vojvodine.

- Morali smo da reagujemo hitno. Po svim preporukama radi se o mladom, perspektivnom igraču, jednom od boljih u nacionalnoj ligi. S obzirom na to da je postojala mogućnost da bude slobodan igrač, pozvali smo ga da dođe - rekao jesportski direktor Dragan Todorić za "Novosti" i dodao da će sa Đumićem odmah otpsati ugovor:

- Slušajte, nismo neozbiljni da se dogovorimo da dečko dobije raskid ugovora sa klubom da bi došao na probu. Božo će potpisati ugovor. Ostaje samo pitanje da vidimo za koja ćemo ga takmičenja registrovati, jer imamo još dve licence (za ABA ligu), a poznato je da smo u potrazi za plejmejkerom. Za sad se pojavljuju neka imena, ali još ne možemo da kažemo ništa konkretnije - objasnio je sportski direktor crno-belih.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Iz ove izjave Dragana Todorića može se lako zaključiti da Partizan, s obzirom da ima dve licence za ABA ligu a jednu namerava da iskoristi za eventualnog plejmejkera, drugu želi da iskoristi na pojačanju ekipe na centarskoj poziciji. U klubu iz Humske još nisu sigurni da li će to mesto popuniti Đumić ili neki drugi centar, što otvrđuje izjava sportskog direktora.

Printskrin: Youtube/nikolapena Printskrin: Youtube/nikolapena

Pitanje je kog centra, osim Đumića, Partizan namerava da dovede?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA