HAOS U POLUFINALU KAN: Navijači Ekvatorijalne Gvineje prekinuli meč sa Ganom! (VIDEO)

Domaće pristalice nisu mogle da se po mire sa porazom i počeli su flašama i raznim drugim predmetima da gađaju protivničke fanove, a zatim i igrače na terenu

  • 0

Druga polufinalna utakmica Kupa afričkih nacija između Gane i domaćina Ekvatorijalne Gvineje prekinuta je samo nekoliko minuta pre kraja pri vođstvu "crnih zvezda" 3:0, a prekid su izazvali domaći navijači koji su gađali svime svačime pristalice Gane.

Još tokom poluvremena nije slutilo na dobro, jer su navijači selekcije domaćina takmičenja počeli sa ubacivanjem svakakvih predmeta na teren i gađanjem protivnika, nezadovoljni zbog igre i rezultata svoje reprezentacije.

Međutim, pravi haos je usledio pred samu završnicu meča, kada je pobednik već bio rešen, a fanovi Ekvatorijalne Gvineje nisu mogli da se pomire sa porazom pa su počeli da gađaju pristalice Gane koje su zaštitu od njih potražile silaskom na atletsku stazu iza gola svoje selekcije i kordona policije.

Sudija je u tom trenutku prekinuo utakmicu i naredio da se sačeka da se situacija reši. Policija je reagovala i počela da prazni tribinu sa domaćim pristalicama, međutim, oni nisu prestajali da ubacuju flaše i druge predmete na teren.

Počeo je da kruži i helikopter iznad stadiona, a navijači Gvineje koji su napustili tribine ostali su ispred stadiona i čekali da izađu navijači Gane kako bi se razračunali sa njima.

U jednom trenutku se učinilo da utakmica neće biti nastavljena, čak su se igrači dve selekcije pozdravili međusobno, ali su onda zvaničnici doneli neočekivanu odluku i naredili da se susret odigra do kraja. Pristalice Gane su prebačene na tribine na kojima nema domaćih navijača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA